השכן הבולגרי.
T taz512 New member 26/1/03 #23 אבא, אני צריך דמי כיס אני רוצה לצאת עם החברה לסרט, תארגן לי לצאת לסרט עם החברה... נו בבקשה אבא, ניקיתי את החדר שלי והייתי ילד טוב, אני אפילו אשמור על הילדים הקטנים בתמורה... טאז, השד הטוב
אבא, אני צריך דמי כיס אני רוצה לצאת עם החברה לסרט, תארגן לי לצאת לסרט עם החברה... נו בבקשה אבא, ניקיתי את החדר שלי והייתי ילד טוב, אני אפילו אשמור על הילדים הקטנים בתמורה... טאז, השד הטוב
D De-Panther New member 26/1/03 #24 אתה לא שומר עלי!! אתה מעצבן ואתה אף פעם לא נותן לי לראות סרטים כחולים כשאתה משגיח עלי!!
M Michelin New member 26/1/03 #22 בואו נעבור לסוגיה יותר חשובה במומנטום המשפחתיות שנפל עלינו לטובה ואף ריגש קלות את אבא אפי, נופלת עלינו סוגיה רבת חשיבות והשלחות אוניברסליות. אצל מי הסדר? פסוקו: איזה טעם סוכריה תרצה?
בואו נעבור לסוגיה יותר חשובה במומנטום המשפחתיות שנפל עלינו לטובה ואף ריגש קלות את אבא אפי, נופלת עלינו סוגיה רבת חשיבות והשלחות אוניברסליות. אצל מי הסדר? פסוקו: איזה טעם סוכריה תרצה?
D d u c k y New member 26/1/03 #25 וכמו בכל משפחה ממוצעת יש גם את הדודה באמריקה.... במקרה הזה בת דודה