בוקר!!!

nutmeg

New member
בוקר!!!

מישהו צריך להחזיר אתכם למסלול, לא? קראתי עם חיוך על שפתי את השירשורים ההזויים והמזוגזגים של פוסט-מפגש וחשבתי לעצמי שבאמת קרה בפורום הזה משהו יוצא דופן: יכול להיות שמכיוון שזהו פורום "מייעץ" אבל לא מתיימר להיות מקצועי, מרגישים פה נוח ובבית? כמו שמתייעצים עם חברים, קולגות ושכנים? הרי יש כאן משהו חוצה גילים, חוצה גיאוגרפיה, חוצה בכלל שזה לבד יפה בעיני. יש לי חברה (פסיכולוגית, טפו!) שנוהגת כתחביב להסתכל על קבוצה ולדמות את היחסים שנוצרו בה למשפחה: מי האבא מי האמא הילדים הדודים וכו´ - ואתמול מצאתי את עצמי עושה את אותו הדבר... (חשבונות איתה כבר אסגור אחר כך בפרטיות!). יכולתי לראות את אפי אבא - גם שם שיכול להיות של אבא אבל גם הדמות הסמכותית בעלת הוטו, קובעת ושומרת על החוקים וכד´. בשלב מסויים אבא ראה שאי אפשר לבד - והביא אמא. יותר רכה, פחות מתעסקת עם החוקים והגבולות אבל יותר תומכת. ויש כמה דודים ודודות - אחים של ההורים. שלי למשל - זו דודה-רכש חדשה. איך החליקה למקום והשתלבה בנונ-שלנטיות? צימעס זו הדודה שגרה רחוק מגיעה לעתים פחות תכופות אבל יש רספקט. כמובן יש את דוד דור´קה שמאוד מבין את הנוער כי רק לפני יומיים היה שם בעצמו... ודוד freedom שמאז שגילינו שהוא יודע מתמטיקה קצת יותר מפחדים ממנו... ודוד מישה? הדוד הכי מצחיק שיש שלוקחים אותו ברצינות מרוב צחוקים? הוא הדוד שמגיע תמיד בסוף החגיגה עם הסוכריות בכיסים ומזכיר לכולנו שצריך גם לחייך! יש עוד דודים כמובן ותסלחו לי שאין לי כוח למקם את כולכם, אבל אתמול במחשבה עשיתי זאת ועלה לי החיוך הדבילי הזה - אתמ מכירים? זה שעולה לך מול מסך ואותיות כשאתה לבד בחדר? ויש כמובן את הילדים. בקצוות יש לנו את: - את הזוג הצעיר ששמם כשם סרט מצוייר והמשפחה מאוד שומרת על שניהם שיצליחו בזוגיותם כי כולנו מרגישים חלק מהשידעך... - ואת גור הפנתר שעדיין לא נגמל מ-temper tantrums אבל סולחים לו ומקסימום מתעלמים מהצעקות עד שירגע... לגור פנתר יש עוד "תפקיד" חשוב - הוא סופג את כל ההתגרויות של הילדים האחרים ולפעמים עומד בהן בגבורה ולפעמים לא... ואז אנחנו עדים לעוד tantrum. בין הזוג הצעיר לגור יש את כל מי שרואה עצמו כילד למשפחה ההזויה הזו. ומי אני? כמו תמיד הכי קשה למקם את עצמך. דודה? סבתא? תגידו אתם. אה, ושבת נהדרת שתהיה לכולנו כבר אמרתי?

zimes

New member
אל הבית באה גברת

עם ריחות מעיר אחרת, את התיק שלה הורידה והניחה בפינה, לא אמרה אם יש או אין בו מתנה.
נהנתי, נט!

Linkin-Parker

New member
המממ.... נעלבתי שאותי לא הזכירו

הרי מי אני אם לא האחיין של הסבתא של האחות מצד האינסטלטור? האחד הזה שאף אחד לא ממש יודע מה הוא קשור למשפחה, אבל מגיע באופן סדיר פעם בחודש ומרוקן את המקרר

nutmeg

New member
אתה הדוד החמקמק

משנה צורה, שם וחתימה, חושב שלא יכירו אותך אבל אחר כך אם באמת לא מכירים אותך אתה ממש לא עומד בזה ומספר לכולם מי אתה. ואם מכירים אותך, אתה ממש גאה במשפחה שלך - לא? כמה אנחנו חכמים ונבונים

De-Panther

New member
איזה מרגיעים אותי?? אתם כולכם דודים

מעצבנים ומרושעים!! ולא הבנתי מה זה הדבר שכתבת באנגלית עליי...

zimes

New member
הדבר הזה באנגלית:

מכיר את הילדים שנשכבים אל רצפת הקניון, בועטים ברגליים ובידיים, וצורחים, בתור אולטימטום לאמא, כי הם רוצים משהו שהיא לא כ"כ רוצה? (וליד - אמא שתולה במקום, ועוברי אורח מסובבים את הראש ומתלחשים) זה זה. למען הדיוק: ילדים רבים עושים טנטרם (איך קוראים לזה בעברית?) גם בבית, אבל בקניון זה הרבה יותר קול, כי לאמא הרבה יותר קשה להתעלם ולעסוק בעניניה. אמהות רבות מוטרדות גם מרמת הניקיון של רצפת הקניון

De-Panther

New member
רק בגלל התקף זעם אחד אתם ככה חושבים

עליי?? אתם לא מתביישים?? האמת אני כבר לא עצבני... ישנתי כל כך הרבה שאני יותר מידיי רגוע... עכשיו אני כועס על בנאדם אחד שעושה דברים נגדו...

taz512

New member
טוב אני מוחמא

כיוון שתמיד אמרתי שאני פיטר פן, אז די מתאים לי התפקיד של הבן הבכור:))) לא רוצה להתבגר....אבל רק תיקון קטן אגוז מוסקט יקר, leeloo נקראת על שם לילו מהסרט האלמנט החמישי, לא על שם לילו מלילו וסטיץ, ולכן אני הדמות המצוירת היחידה בפורום, בעצם כבר לא כיוון שאמיתי טוויטי הצטרף לשורותינו. סתם בא לי להביא דברים לסדרם הנכון
טאז, השד המצויר

leeloo

New member
מקסים ../images/Emo45.gif

(וזאת רק אני או שאין קווים מפרידים בפורום?!)

zimes

New member
קוים? בין מי למי

הנה לך קו מפריד: השתמשי בו בתבונה! _________________________________________________________

אני מניחה ש"אבא"

זה סוג של מחמאה. כמדומני שאבא הוא גם זה שיש לו את המפתחות לאוטו, אז תשכחו ממנו. והארה: מה יש לכם היום? כל ההודעות שוות טאג ליינס. למה לייצר לי עבודה כשכבר מצאתי את המנוחה והנחלה ונמנעתי מלעשות כל מיני פעולות הדורשות איתגור טכני, ניווט בינות למקשי המקלדת, והתנסות כואבת עם מסכים לא מוכרים, למה!?! ואכן מודה שההודעה של נוטמג גרמה לי ריגוש קל. מיד אשוב לכשאחסל את ערימת הכדורים הצבעוניים ואשתה את המאלוקס היומי.

דן צ

New member
מצאתי ומצאתי........../images/Emo56.gif

הצלחתי לפצח את הקוד הודי של הפלאפון ולהוציא אותו ממצב הנעילה (ינעל) דרך אגב, איפה אני בכל הסיפור המשפחתי הזה? האם הכבשה השחורה? הילד הסורר?

למעלה