גם לך..... ילד!!!!!!!!!!!!!
K KOBIK New member 18/7/02 #45 תודה בובעעעעעעעעעעע לילה טוב לי מגיע לי ל א??? יאלה ביי אני עף לנום את שנתי .......... המשך יום נעים לכולם עם קצת יותר מצב רוח טוייב כזה ..... אוהב אתכם המונים!
תודה בובעעעעעעעעעעע לילה טוב לי מגיע לי ל א??? יאלה ביי אני עף לנום את שנתי .......... המשך יום נעים לכולם עם קצת יותר מצב רוח טוייב כזה ..... אוהב אתכם המונים!
K KOBIK New member 18/7/02 #37 וואלה הכל טוייב אני פסדר מחכה שיעבור כבר אין לי כוח לחכות....... יום טיייב לך מותק מחכה ......(זוכרת ) אני לא רוצה להיות נודניק ......אבל סתם מסקרן
וואלה הכל טוייב אני פסדר מחכה שיעבור כבר אין לי כוח לחכות....... יום טיייב לך מותק מחכה ......(זוכרת ) אני לא רוצה להיות נודניק ......אבל סתם מסקרן
T tali tal הקרימינלית New member 18/7/02 #43 יופי...... מה עושים כשאין מה לעשות ואי אפשר ללכת לישון?... איזה יום שקט היום בעבודה... משו מוזר...
K KOBIK New member 18/7/02 #44 יש משהו .... אחר ולא ידוע....יש משהו בעיר הזאת........ השחפים על המזח כבר עפו.....לה לה לה הלה הל הל הלה
יש משהו .... אחר ולא ידוע....יש משהו בעיר הזאת........ השחפים על המזח כבר עפו.....לה לה לה הלה הל הל הלה
T tali tal הקרימינלית New member 18/7/02 #47 שלום לך..... גדול שכמוך!!!!!!!! סוף סוף יש חיים בפורום....
T tali tal הקרימינלית New member 18/7/02 #48 יופי.... נכנסת לפה להגיד שלום ואתה בורח?... איפה אתה??????????? אני געגוע....
O OfeK23 New member 18/7/02 #49 סורי אני עמוס עמוס עמוס בעבודה.... אין לך מושג.... אז נצטרך רק לחשוב הרבה אחד על השני...
T tali tal הקרימינלית New member 18/7/02 #50 אוףףףףףףף..... טוב טוב.... אני אחשוב עליך (מעניין איך מכניסים 1.88 מ´ לראש של 1.60) וואלה... מצאתי משהו מעניין לעשות... לדחוס אותך לראשי...
אוףףףףףףף..... טוב טוב.... אני אחשוב עליך (מעניין איך מכניסים 1.88 מ´ לראש של 1.60) וואלה... מצאתי משהו מעניין לעשות... לדחוס אותך לראשי...
T tali tal הקרימינלית New member 18/7/02 #52 תגיד לי..... מה זה השאלות האלה?.... גרררררררר... אני רוצה את כ-ו-ל-ך!!!!!
T tali tal הקרימינלית New member 18/7/02 #56 אני בעבודה... משעמם לי תופת... וכולם פה הולכים חוזרים הולכים חוזרים... ממש משעשע...
ע ענתי_המתוקה New member 18/7/02 #57 כן,זה שעות די עמוסות..... בגלל זה אנשים באים והולכים.......כל אחד בעיסוקים שלו. חוץ מזה שהחיים עצמם בכלל מלאי הפתעות ככה שאתה לא יודע מה יצוץ לך בעוד כמה דקות...... וסתם משעמם לי גם....והפורום לא משפר את המצ...ב...... LOVE ענת.
כן,זה שעות די עמוסות..... בגלל זה אנשים באים והולכים.......כל אחד בעיסוקים שלו. חוץ מזה שהחיים עצמם בכלל מלאי הפתעות ככה שאתה לא יודע מה יצוץ לך בעוד כמה דקות...... וסתם משעמם לי גם....והפורום לא משפר את המצ...ב...... LOVE ענת.
T tali tal הקרימינלית New member 18/7/02 #58 אה... שטויות.... אני מוצאת לי פה עיסוקים.... אני רואה את "אדון החיות"....