שלום טנגירל מה שלומיינו ביום נפלא זה?? בגדת ונעלמת לנו אתמול, הא??
T tankgirl21 New member 18/7/02 #18 אם הייתם פה בשעה נורמלית.... אז הייתי פה אבל לא חוצמזה שהייתי פה ב-6 ולא היה פה אף אחד.... הייתי פה ב-9 ולא היה פה אף אחד.... אז לא חזרתי.....
אם הייתם פה בשעה נורמלית.... אז הייתי פה אבל לא חוצמזה שהייתי פה ב-6 ולא היה פה אף אחד.... הייתי פה ב-9 ולא היה פה אף אחד.... אז לא חזרתי.....
T tali tal הקרימינלית New member 18/7/02 #25 יופי.... תיזהר ממני הא.... ובתשע בערב... איפה הייתי...?... אה כן... על המיטה שלי (באמצע המיטה) עם סיגריה בפה וטייסטו ברקע... מי גאון של אמא...
יופי.... תיזהר ממני הא.... ובתשע בערב... איפה הייתי...?... אה כן... על המיטה שלי (באמצע המיטה) עם סיגריה בפה וטייסטו ברקע... מי גאון של אמא...
T tali tal הקרימינלית New member 18/7/02 #30 ממוש מה שקשור אלי... ולחלומות נגמר בהיסטריה... הזעות... בלגאנים וחוסר שינה משווע...
T tali tal הקרימינלית New member 18/7/02 #29 טוב.... לאחר בירור מעמיק גילית שטאנקגירל לא פה ולא תהיה פה לפחות בשעתיים הקרובות.... ובינתיים כמו שאני מבינה אני לבד....
טוב.... לאחר בירור מעמיק גילית שטאנקגירל לא פה ולא תהיה פה לפחות בשעתיים הקרובות.... ובינתיים כמו שאני מבינה אני לבד....
T tali tal הקרימינלית New member 18/7/02 #31 המשך... אני עם טאנקגירל בטלפון ובמקום להתייחס אלי היא רואה מרקו בטלויזיה... כמה טוב ויפה... גרררררררררררר....
המשך... אני עם טאנקגירל בטלפון ובמקום להתייחס אלי היא רואה מרקו בטלויזיה... כמה טוב ויפה... גרררררררררררר....
T tali tal הקרימינלית New member 18/7/02 #33 גחנון מוקרם.... אני מבקשת!!! והשניה הזאת ניתקנו אבל בשיחה הבאה אני אמסור לה... מבטיחה...
K KOBIK New member 18/7/02 #34 בוקר טוייב לך ..... ילדה..... חמודה שלי .... מתוקה שלי מה שלומך ??? איך מרגישה ???
T tali tal הקרימינלית New member 18/7/02 #38 נו מה..... כולם לא פה/עסוקים/סתם לא בא להם להיות פה/בים?....
K KOBIK New member 18/7/02 #39 אז מה .... אם אפ´חד לא פו אני פו זה לא מספיק??? גררררררררררררררררררררררג
T tali tal הקרימינלית New member 18/7/02 #40 אני לא אמרתי... ואתה אל תעשה לי גררררררררר אני אשלח אליך את החברים שלי... תיזהר!!!
K KOBIK New member 18/7/02 #41 הממממ....המממממ... ===============לא מפ´חד==== ולא מפ´חד=========== המשך יום טוב ורק טוב בחיים לך ילדה......
הממממ....המממממ... ===============לא מפ´חד==== ולא מפ´חד=========== המשך יום טוב ורק טוב בחיים לך ילדה......