בוקר....

../images/Emo24.gifבקר טוב יקרה.

יום בטלה.........

הסופשבוע שלי מתחיל רק מחר בצהריים, אז יש עוד

זמן
. בגדול, נראה לי נעשה משהו זוגי בסופשבוע הזה, ונוותר הפעם על ביקורי הורים וגם אני בונה על ניקיון של הבית-משהו חפיף כי הבחור די עשה ניקיון פסח שני שבוע שעבר
. יש רעיונות לבילוי זוגי בסופ"ש? איך המזג אוויר צפוי להיות?

טל249

New member
סופשבוע יהיה חמסין מטורף...

בילוי זוגי... כבר שכחנו מה זה... אנחנו מתכננים ללכת בשבת אחה"צ לים, אבל שישי אחה"צ מתאים באותה מידה..

דורי56

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

אני כבר אחרי ארוחת בוקר , נקיות הסלון יסודי, 2 מכונות כביסה מתיבשות על החבל. היום עוד ארוך... בהמשך להכין סלטים מבושלים למחר. בוקר נהדר לכולם

דורי56

New member
בטח שאפשר

חצילים בתחמיץ, גזר מרוקאי (מבושל), סלט תורכי,סלט פיטריות עם בצל (מבושל) כנראה אכין גם גזר קוריאני (לא מבושל אבל עדיף להכין יום מראש)

אין תוכניות מיוחדות

מחר יש לנו פעילות בבית הספר עם סופרים ומוזיקה מעבר לזה לסדר ולנקות את הבית, לנוח ולא ידוע מה הלאה

ביום שבת יש תערוכת בע"ח בגני התערוכה -

יהיו עשרות סוגי כלבים, חתולים , בעלי כנף, זוחלים ועוד... נראה מבטיח ומהנה אני אהיה שם עם בנותיי

APRSMON

New member
היום הולכים לנמל תל אביב להפנינג של

סופרפארם, שמעתי שנהנים שם מאוד. מחר בערב הולכים לשיר עם אילנה כץ וששי קשת אבל לא בתכנית החדשה שלו, אותה ראינו ונהנינו. יום שבת, פתוח עדיין להצעות.

APRSMON

New member
חזרנו עכשיו, היה נהדר, ספינינג מול השקיעה

פילטיס לצלילי רחש הגלים, טעימות של שמן זית, חמוציות, לחמים כפריים, חילקו קרם ידיים, קרם שיזוף, יש פינות זולה, יש אויר צלול של ים, יש מטוסים שנוחתיםפ בשדה דב, , היה כדאי, מאוד נהנינו. זה מתקיים גם מחר, בצד הצפוני של נמל תל-אביב.

למעלה