בוקר

דיאבלו

New member
בוקר

אין מה לומר חוץ מבוקר...... תחילתו של יום יפה שמופרת בפיצוץ אדיר שמיים כחולים שלווים אוספים אלהם עוד אנשים טובים שמש בוקר קייצית מסתתרת מאחורי ענן עשן וריח שרוף. אנשים שקמו ליום חדש ומרענן ללא ידיעה שהוא יסתיים מהר משציפו ************************ טיילתי עם סקיפ בשמונה בבוקר, למי שלא יודע,אני גר ממש בצומת פת השקט והשלווה שררו בשכונה ואז אירע הפיצוץ כ 300 מטר מהגן שבו הייתי שולח מפה החלמה לפצועים ותנחומים למשפחות די

נרגעתי דיאבלו.....

ים של טלפונים לכל המשפחה בירושלים. מדכא. מדכא עד ייאוש. אין מה לעשות, אין מה להגיד. רק להתפלל ולקוות. לקוות לימים בהירים ויפים יותר. ימים אשר שלוותם אינם מנופצת ברעש אדיר ומחריד. לקוות לימים בהם לא מרגישים יסורי מצפון על כך שטוב ונעים מבחינה אישית בעוד עשרות משפחות אחרות נהרסות לתמיד. הפחד עצום. מחר קבעתי עם חברות לשבת בבית קפה. במרכז העיר. עיר שאמנם לא היו בה פיגועים אבל בעצם עד לפני חודשיים גם בראשון לא היו פיגועים.... נורא.

כואב הלב ../images/Emo16.gif

שלומלום לכולם, שוב זה קורה, עוד פיגוע, עוד הרוגים, עוד פצועים ולא רואים את הסוף
. אני רק חושב על כך שדווקא מדינת ישראל שקמה על מנת להגן על העם היהודי נהייתה המקום המסוכן ביותר ליהודי לחיות בו. משתתף באבל המשפחות השכולות ואיחולי החלמה מהירה לפצועים ושיבוא כבר שלום שלומלום

גם כן בוקר...

עוד לפני הרוטינה של שמות ההרוגים עוד לפני התמונות של הפצועים השלד המפוייח דמגוגיית הפוליטיקאים עוד לפני שהפסטיבל ההזוי והמחריד הזה מתחיל אני סופרת את מי שאני מכירה אני משננת לעצמי שאין ברירה ונושאת בלחישה תפילה כי אני מרגישה כמו פיון במשחק שהמהלכים נקבעו בו מראש ואין לנו שליטה דינה בחוסר אונים

אתמול בלילה אמרו שיש התרעה חמה

אבל לא הצליחו למנוע כל הלילה התפללתי שזה לא יקרה אבל אלוהים לא שמע

or1

New member
עוד בוקר עצוב

עוד בוקר של דמעות עוד משפחות מתרסקות מצטרפות למשפחת השכול השאלה עד מתי נותרת ללא מענה החלמה מהירה לפצועים ותנחומים למשפחות שאיבדו את יקירהם
or1

בוקר שחור משחור ויש לי הרגשה ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

כזאת מדכדכת שזהו זה סופי לעולם ועד יימשכו הקזות הדם ההדדיות האלה לעולם ימשכו הפיגועים או שפשוט תפרוץ מלחמה שזה עוד יותר גרוע אני ממש לא רואה שביב אור הכי קטן ואני מקווה שאני אתבדה כשיש פיגוע כזה ממש קשה לי לתפקד

ירקרק

New member
בוקר עצוב ../images/Emo10.gif

הנה דברים שקראתי הבוקר, קשים, כואבים ונכונים. ------------------------ קריאה לשוכן במרומים
/ רעייה הסבר לי אתה במרומים שנפחת בנו רוח חיים בראת עולם לתפארת ובידך כאוחז מאכלת סבכי קוצים ושכול משפחות תוגה ייאוש לדורי דורות האם חטאו אוהביך פאר יצירת כפיך? פתח לבך גלה רחמים אין כוח לקבור חללים הנפש עייפה הומיה מבקשת שביב תקווה -------------------- מזדהה עם המילים מצטרף לתחינה. שולח תנחומים למשפחות החללים ואיחולי החלמה מהירה לפצועים ירקרק בדמע

איש מקסים - אתמול בלילה../images/Emo16.gif

השכבת אותי לישון דרך הטלפון כל כך רך ואוהב היית ליטפת לי את השערות ושרת לי בטלפון לולי לולי ודיברת איתי בשקט ובחום והמילים שלך ליטפו את כל הגוף שלי ברכות ובנעימות כזאת ושקעתי לתוך שינה נפלאה ובבוקר קמתי להודעה הזאת האיומה על 14 נרצחים ו-14 משפחות שנהרסו עכשיו בבת אחת איזה מעבר נורא מנר אהבה מלא בריחות טובים לנרות זכרון אלה החיים שלנו פה

ירקרק

New member
תהרגי אותי..... אבל לא הבנתי....

איך זה מתקשר להודעה שלי
כנראה שלא הכל אני אמור להבין ירקרק

piter pan

New member
מה זה ? שרותי שמרטפות ולא ידעתי../images/Emo35.gif

השכיב אותך לישון דרך הטלפון , כל כך רך ואוהב
ליטפת לי את השערות ושרת לי בטלפון "לולי לולי"
דיברת איתי בשקט ובחום והמילים שלך ליטפו את כל הגוף שלי ברכות ובנעימות
אז ככה - קודם כל ,
למה לא מספרים לי כלום בבית הזה
גם אני רוצה בייביסיטינג ושאיש מקסים ירדים אותי וישיר לי "לולי לולי" ויעשה לי נעים מאחורי האוזן. למה הוא עושה את זה רק לך
, זו התנהגות זו ?
מה יש ? לי לא מגיע להרדם כך בחדווה כשהאל מסוכך עלי ומציף אותי במנעמים? ושנית מאדאם - באמת , מה הקשר בין כישורי הבייביסיטינג של אישך המקסים לפיגוע נורא ומזוויע כפי שהיינו עדים לו הבוקר. אֶפֶאאאס - לא מסתדר כל כך בכל הכבוד. לפחות לי. אז מה בכל זאת למדנו היום בגן ? לא לעולם חוסן ועלינו להזהר ולשקול צעדינו בקפידה לגדר עצמנו ולאפשר למחבלים כמה שפחות הזדמנויות לחדור הנה. יללה - שיסיימו כבר את הגדר הזאת. מי ייתן ולא נדע עוד פיגועי זוועה שכאלו

הקשר הוא פיטר וגם ירקרק...ומאד

מצטערת אם פגעתי ברגשותיכם הקשר מוסבר במה שכתבתי שם ובאמת בזמן האחרון אנשים מתקשים לפעמים לקרוא פה באמת אחד את השני לקרוא באמת אני מתכוונת קודם כל פיטי פיט החמוד והאהוב וירקרק הרגיש והמקסים הקשר הוא שאי אפשר לחיות במדינה הזאת אני מראה פה את המעבר החד נורא הזה הבלתי אפשרי כל מה שכתבתי היה אמת לאמיתה אתמול בדרך מהמקהלה הביתה שמעתי חדשות והתריעו על התרעה חמה על פיגוע שבדרך והתפללתי בכל ליבי שזה לא יקרה ואחר כך הגעתי הביתה ושכחתי מזה אבלהייתי עצובה נורא כי לא קיבלתי אימייל ממישהו שנורא רציתי לקבל ואז התקשר האיש המקסים הזה ידיד ליבי וביקשתי ממנו להרדים אותי ולעשות לי לילה טוב כדי שיהיה לי קל להירדם הייתי הרוגה אבל עצובה והוא הרדים אותי ברוך דרך הטלפון ואמר לי מילים נפלאות והדלקתי נר גדול כזה על השידה הקטנה שליד המיטה ולנר היה ריח נפלא של בושם יש נרות כאלה מבושמים ונרדמתי כל כך טוב עם מלים רכות שהרדימו אותי מזמן כבר לא נרדמתי ככה וחלמתי חלומות ורודים ואז בבוקר פתאום טראח הכל התהפך הנר היפה הפך לנרות נשמה 14 שעכשיו הם כבר 19 והתחלתי עם הפחדים שלי שאני גם מתפוצצת בקרוב או מישהו קרוב לי והתחלתי עם תחושות היאוש האלה שהתנפלו עלי שאין צאנס לחיות פה חיים נורמליים ולאהוב שאתה הולך לישון בלילה בלי לדעת מה ילד יום שהכל יכול להתהפך עליך בשנייה שלנצח תאכל חרב שלעולם לא יחזירו את השטחים המחורבנים האלה ולעולם לא יתנו לנו סיכוי הקיצונים האלה משני הצדדדים שכל מה שיקרה בעתיד יהיה רק יותר לרעה ולא לטובה שהקזת הדם לעולם לא תיפסק משני הצדדדים רק תדרדר אולי למלחמה אנחנו חיים על חבית אבק שריפה בלחץ אינסופי יומיומי אנחנו חסרי אונים מול העובדה שכולנו פה ברווזים במטווח שכל מי שקובע לא באמת באמת רוצה שלום שכולנו בתוך רולטה רוסית אכזרית כזאת ואם לא נעזוב את המדינה שלנו חס וחלילה וחס אין לנו סיכוי להמשיך בכלל לחיות פה זו רק שאלה של זמן וחשבתי בבוקר על זה שאי אפשר לאהוב ואי אפשר להיות מאושר כי כל יום יומיים נהרסות פה משפחות שלמות ברגע וכולנו רקמה אנושית אחת חיה ובכל אחד זה פוגע אם לא היום אז מחר וזהו אי אפשר להדליק פה נרות אהבה רק נרות נשמה תסלחו לי על הפסימיות קשה לי לתפקד אני חשה חולשה במוח ובכל הגוף היום פיט למרות שפניתי אליך לא מעט פעמים הרבה זמן לא זכיתי לתגובה או שרשור מקווה שאתה לא כועס עלי או משו....

piter pan

New member
ממש לא כועס - מקנא ../images/Emo163.gif

גם אני רוצה בייביסיטר , גם אני רוצה בייביסיטר ... גלי לי מי זה האיש האיש המקסים הזה , ידיד ליבך , שאהנה ממנו גם אני. אני מתחנן - מיהו השמרטפ הניפלא הזה ? אני מוכן לשלם לו במזומן , מיידית ולאלתר

אוי פיטי חומד שכמוך - איך ידעת בכלל

שאני אוהבת שעושים לי נעים מאחורי האוזן? כשהייתי ילד אבא שלי עשה לי ככה תמיד בהשכבה בלילה הילד שלי כבר בצבא ואני עכשיו ילדה ורוצה שישכיבו אותי לישון ויספרו לי סיפור ויעשו לי נעים בשערות ואתה פיטי צריך שמרטפית ולא שמרטף ויש לך גם שמרטפית אחת נכון? ואתה פיטי משכיב את הילדות שלך לישון אוף הלואי והיו לי ילדות קטנות כאלה כמו שלך אני כל הזמן מתגעגעת לילד שלי כשהיה קטן והיה ישן במיטה עם שני ארנבים - נבי ונבון הוא קרא להם ואחרי שהייתי גומרת להשכיב אותו הוא היה מספר להם סיפורים מצחיקים ואני הייתי עומדת ליד הדלת ומקשיבה ומחייכת ומאושרת כלכך וכל כך היה קשה לי להיפרד ממנו מה גם שחלק מהילדות שלו הוא ישן בפעוטון ובגן ורק בסוף הגן עברו ללינה משפחתית אצלנו בקיבוץ אז הרגשתי שהחמצתי כל כך הרבה לילות יקרים אז מה אתה עושה לבנות שלך בזמן ההשכבה? שר להם לולי לולי? מלטף מאחורי האוזן? ובשערות. ומספר סיפורים נעימים לפני השינה? ושר להם עם הגיטרה לפעמים. אוי איזה כיף לילדות של פיטר פן....

piter pan

New member
על מה את מסברת מדאם ?

אני משכיב את הבנות שלי בערב? אניייי? אני בועט אותן למיטה עם שני פליקים בראש , בלי מקלחת ובשיא סרחונן. ארנבונים ? לפני ארוחת הערב אנחנו שוחטים ,אני והילדות , שני ארנבים , אוכלים אותן כשבשרן חי ולא מצחצחים שיניים אחר כך , שיישאר הטעם בפה... שר להן לולי לולי לול ? פחחח... אני יורה עם מ"ג בחדר שלהן ,שובר כל ערב את המנורות ומוריד לכל אחת מהן קצה של מטאטא בראש - הן כבר ידעו למה. גיטרה ? אני ? מקסימום שובר להן על הגב את גוויתה של הגיטרה הישנה וחונק אותן עם המיתריפ החלודים. ילדות מדעילות ומעצבנות ... ססס.... נמאס כבר מהן. עושה להן נעים מאחורי האוזן ? אני מחורר להן את התנוכים בכח עם ברזל מלובן וחולה על צרחותיהן ובעקותיהם (עד שהעובדת הסוציאלית מגיעה). מה עשית ממני - המלאך גבריאל יא מאדאם. אני חרא של בן אדם - שתדעי
ועכשיו אחרי שתארתי לך את שיגרת ערבי , מי זה החבר המקסים המרדים שלך שבוא פה לעזור לי הנשמה אני מחכה.... יללה ,ספרי , מי זה

לא

רוצה לכתוב דברי כפירה, וויכוח על האמונה ומהות האלוהות, אבל אולי מוטב לה לקריאה שתופנה לבני האדם - ליד שהורגת, לראש השטני שמתכנן... אלוהים בטרמינולוגיה שלי שוכן בליבות האנשים... ואין אכזר מהחיה האנושית המכחידה בעבור כח, בצע כסף וגאווה את בני מינה!

redredole

New member
אין מה להגיד../images/Emo16.gif

עוד יום נורא קשה לראות את הטלויזיה ולצערנו התמונות האלה חוזרות שוב ושוב ועוד משפחות מצטרפות למשפחה השכול תנחומי להם והחלמה לפצועים.

כאב שצורב בנשמה ../images/Emo7.gif

שוב חוזר הניגון... ניגון הכאב, קול הסירנות, זעקות הפצועים, בכי המשפחות, והצער... הצער שאין לו סוף. שוב נפער הבור הזה, שבולע אותנו כל פעם מחדש... ואין, אין אלוהים.

למעלה