לאור העובדה שהמרתי 4 ימי עבודה ב-6 ימים...(תזכורת:רציתי קצת חופש)...חרגתי ממנהגי היום. בדרך הביתה מהעבודה היום,נזכרתי ש...צכה לקחת ת'יורשת לשדרג ת'נייד... חטפתי אותה על הדרך...ונסענו לסלקום באור יהודה... שעה לקח לה לבחור...ואני כבר מורעבת... "בואי לנגב חומוס אופושהו...במיידי...לפני שאני מביאה פה התעלפות מפוארת על המדרכה"...אמרתי לה. "פונדק משה" היה הראשון על הדרך. כשהזמנתי חומוס...שאל המלצר כולו פליאה:"זהו????" "כן...ועכשיו...מהר...בבקשה" -עניתי אחורי כמה ניגובים...משנרגעתי קצת...התחלתי גם להריח...ניחוחות של תבשילים. קמתי לסייר במסעדה...וחטפתי שוק...זו לא מסעדה רגילה...זה מפעל הסעדה להמונים... סירים על גבי סירים ענקייםםםםםםםםם...מלאים בהמון סוגים של תבשילים ביתיים... מתמטיקה קצרה והגעתי למסקנה... אם אני עובדת 6 ימים - משה יבשל לי וליורשים ! ב-100 ש"ח ארזו לי 5 תבניות ענקיות עם 5 סוגים שונים של תבשילי בשר ריחניים. אוכל לכולנו לכל השבוע. פונדק משה...אור יהודה...חבל"ז מה שיש שם...
הזמן המתבזבז לריכשת חומרי הגלם לבישול... זמן הבחישה בקדירה... וואללה...עשית לי חשק על המשה הזה... יש כתובת? ט'ל? פתוח אצלו גם בשישי? ותפסיקי לצקצק ולגרגר בתאווה מעוררת קינאה... גם ככה קשה לי