בוקר...

בואי רגע...

תפתחי ת'פינקסית... תרשמי את כולם...מבלי לברור... רק תני לכל אחד מהם תאריך אחר... למה לקפח? ובעיקר...למה לסגור אופציות?

ע פ ר ל ה

New member
רשום לי בפינקסית...

שישי בעוד שבועיים,התייצבות בגני תקווה לרגל חנוכת פנטהאוז... עכשיו תבחרו תאריך...

ע פ ר ל ה

New member
ליד פתח תקווה...

לא הייתי שם מאה שנה... אבל יש לי זכרונות ילדות מבית סבתא... (הצריף של סבתא)

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo6.gif חזרזירה...

שעמת פנטהאוז והתיישרה לך הלשונית...? ים אוכל... מלא מכל טוב... שתיה כיד המלך... אחלה חברים... צחוקים... מצדי בואי... תגידי את מצד הכלה...
תרשמי: רח' דרך הים... בשעה 22:00 שישי בעוד שבועיים.

הממממ...

דרך הים...ליד פ"ת... אחלה שמות רלוונטים יש להם שם בצ'כונות בגני תקווה. אבל רשמתי...כל המשפחה המורחבת תגיע
איזה מס'?

ע פ ר ל ה

New member
ש'תגעת לגמריי...?../images/Emo2.gif

את כל הג'מעה רוצה להביא זותי... מילא את... איכשהו הייתי מציגה אותך כ... בל בוי או משו... מקסימום כעזיזה המנקה יו קנוו...? זה מעמד של העשירון העליון נשמה,לא בדיוק צ'כונה רעבה...

כאילו...

צריך ויזה שם בכניסה? אחת כמוני מהצ'כונה...לא תתקבל שם? מבטי ואני יכולות להתחפש הרבה בעליונים...יעזור לנו? (כולה צ'כונה של צריפים זה)

ע פ ר ל ה

New member
לא יודעת איך אני אחדור לשם...

במיוחד שנשברו לי כל הציפורניים היפות שלי,ונשארה אחת של הזרת למזכרת... מן סטייל כזה...בחורצי'ק עשיר(מליונר אולי...) סטייל שאני... אה...איך לומר...? עושה לי חמוץ בקיבה... אני מסתפחת ככה מנימוס... אבל אם תתנו שריקה מלמטה... אני בצי'ק מחליקה החוצה... יודעות מה...? בואו נעשה קטע... תבואו וזהו ! מתגעגעת לצריף עם בית השימוש מחוצה לו...

תדיגי...

אם אתן לך שריקה מהבלקון שלי... ת'שי פיטר פן מהגג שמה לגזוזטרה שלי...בדרך האוויר? הבחורצ'יק...עם החמוץ והמיליונים...למה בחר דפקא בדרך הים שמה?

ע פ ר ל ה

New member
אופו זה בכלל דרך הים?

מכר לפניי חודשיים את הוילה הענקית שלו באזור תל השומר... שתביני...משהו סטייל סביון+ עם בריכת שחיה+חדר כושר+... דיי... זה סתם מנקר עיניים וחסר משמעות... לא מכירה את המקום החדש,והאם יוקרתי או לא. איפה זה בכלל?

ע פ ר ל ה

New member
מה את רוצה????????????????

אמרתי שלא הייתי בגני כוס אמווווווווווווווווו מאה שנה... מאין לי אופו זה ר'ח דרך... אני בשיטת לנסוע... ולצעוק מהחלונית... סלללללללללללללללח לייייייי... אופו זה... קטנה עלינו ישראל... כולו גני תקווה בקוטר של חוד העפרון... אז סלחחחחחחחחחחחחחחחחי לללללללללללללללללללי מותק... אה... ברמזור השני שמאלה ומיד ימינה...?
ו
על ההפרעה במטוטא מימך...

מה ../images/Emo52.gif מה???????????

אני פה לוקחת לך ברצינות... וגם זה בחסד אחורי ההברזה הקודמת... את פה שולחת לי לאיזה מקום נידח...אני נותנת בך אמון... (שוב...ולא שמגיע לך אחורי אז)... ואז מה?? את משחררת חגורות בטיחות קופצת לך בכסא מפלט... ומשאירה ת'מוזמנים שלך על אם הדרך לים???? ג'יזססססססססססססס...איזה חוסר בגרות

ע פ ר ל ה

New member
בויינה את...

מי הבריז מי? מה נתקעת עם ההברזה למען השם? כולו התכוונתי לבוא אחורי שהוילון יורד... לקפה ונישנוש ולא קראו לי... ועכשיו ברצינות... בא לך על אויר הים מהקומה ה 16 בגני תקווה? אם כן וסופי... אני מצלצלת לבחור שיוסיף לרשימה...

צלצלי...

מבטי... סאני... אדמה... ואני. כולה 4 בנות שקטות...לא ירגישו בנו. כבר מושיבה את סאני על ה-RPG שלה...למצוא לנו ת'אזור.

ע פ ר ל ה

New member
את... יש לך מבער אוטומטי...

מרוקו או לא מרוקו...? (רומניה זה באותה קטגוריה
)

למעלה