בוקר

איזי בת

New member
בוקר ../images/Emo68.gif

הגיע מהר מדי לא? הייתי שמחה לעוד כמה שעות שינה רק שאין מי שיתן לי.... יום מקסים לכולם....

הילדים עוד ישנים ואני מחכה ממש לרגע

האחרון כדי להעיר אותם. אם אני לא זכיתי לכמה רגעי שינה נוספים לפחות שהם יזכו

tintong

New member
בוקר טוב ליום חורפי.....

לקום לבוקר חורפי , חשוך קריר אוחחחחחחחחחחח וואלק אן כמו מיקלחת חמה על הבוקר , ככה שהכל אדים מסביב
אגב תעשו טעינה בלילה
אולי תקומו רעננים . לא להיתבלבל טעינה זה לה....... ופריקה זה להו........
(סתם הומור
)

בוקר של אור

לא אוהבת את החורף ובכל זאת יש ריח מיוחד באויר הבוקר פיצי בן כבר העיר אותי לפני שעה ואנו משתעשעים לנו להנאתנו, פיצי בת בשלבי התעוררות... בריאות לנסיכה של שון ובוקר נעים ומואר לכולנו.

Bubble Girl 27

New member
../images/Emo6.gif

בוקר אוררררררר ישנתי כמו תינוקת וקמתי כמו חתול מעוך... הקור הזה דורש פוך וכירבול! שיהיה יום מדהים וקסום!

בוקר טוב לכולם ../images/Emo113.gif

אתמול נגמר לי היום ממש גרוע אני מאוד מקווה שהיום יהיה הרבה יותר טוב ובריאות לכולם

sharon30a

New member
בוקר בוקר../images/Emo20.gif

אוחחחח....אין צדק בעולם! כל הארץ גשומה רק ירושלים שטופת שמש???!!! כאילו דא?? גם אני רוצה!!! אצלי היום יום כיף במשרד.. אין פה אפ'חד! כל העורכי דין בהשתלמות, ואני פה לבד עם המזכירות..וזה כזה כיף. אז.. הגברנו רמקולים, שינסנו מותניים ו- התחלנו לנענע ולהתרגע עם מיקה ב-RELAX תהנו גם אתם (מוקדש במיוחד לך לילי 301 יפה שלי!)

לילי301

New member
יפה שלי..../images/Emo124.gif

נרדמתי אחרייך אתמול כומו מתה...
מקווה שהיה לך לילה מעולה
יום מקסים, תהני מהשמש אני מוכנה לעלות לירושלים רק בשבילה, כאן גשום, רטוב, וקררררר (לא כייף) שולחת נשיקות מלאות אהבה, לך!!

sharon30a

New member
../images/Emo194.gifאת נרדמת

ואני התעוררתי כומו עיזראילה להתחלת לילה מעולה של סושי ויין ועוד סושי ועוד יין ויודעת מה אחותי? עכשיו מבינה אותך! וואלה גם אני התאהבתי בסושי (של יאקימונו ליתר דיוק) יחי ההנאות הקטנות!! אהממ.. וסליחה! לירושלים רק בשביל ה-
תעלי? ומה איתי? לא מספיק שווה בשבילך? נעלבתי קשות
נשיקות וחיבשושים גם לך ג'וליה שלי

לילי301

New member
לא להעלב בובית..

אותך אני רוצה לראות סופ סופ יורדת לכיוון הוד"ש.. ויש לי אחלה מקום לאכול בו סושי! אז יאללה "תתקדמי"

מיתי

New member
../images/Emo32.gifלכל מי שסובל מחוסר תשומי...

ורוצה שמישהו יוקיר אותו. תהנו.

ramoni1

New member
בוקר שמח לכולם

באסה איזה גשום בחוץ בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

אני 27

New member
בוקר אור ...

איזה כייף של בוקר ... לבד במשרד ... רק צריך שירד גשם ... וזהו , אני מסודר ...

Bubble Girl 27

New member
פיכסה גשם!

הגעתי עם הבאבל בוי לגן.. היה מבול הוא ישר קפץ לתוך שלולית כולו בהתלהבות... אני כולי ספוגה במי גשם.. אפילו הכבשה על המחזיק מפתחות נראת נורא כשהיא ספוגה.... הגעתי רטובה למשרד... הממממממממממממממממ

למעלה