בוקר
ק קרין ואן דר ביק New member 23/2/03 #2 ../images/Emo15.gifבוקר טוב לכולכם !!!../images/Emo42.gif שיהיה לכם יום מקסים !!!
ח חשטפית New member 23/2/03 #3 בוקר טוב ומצוייייייייין! היום בדיוק, אני 11 קילו פחות (מאז שהחלטתי שאני מורידה במשקל)!!! איזה מאושרת)))))))
בוקר טוב ומצוייייייייין! היום בדיוק, אני 11 קילו פחות (מאז שהחלטתי שאני מורידה במשקל)!!! איזה מאושרת)))))))
S shirakl New member 23/2/03 #4 אחה"צ טובים לכל חברי הפורום... רק עכשיו חזרתי הביתה יום ארוך ומייגע... שיהיה לכולנו המשך יום מקסים - בציפייה לשלג של יום שלישי (רק אם הוא שומע - בבקשה שלא יחסום את הכבישים לפני 1.00 בלילה )
אחה"צ טובים לכל חברי הפורום... רק עכשיו חזרתי הביתה יום ארוך ומייגע... שיהיה לכולנו המשך יום מקסים - בציפייה לשלג של יום שלישי (רק אם הוא שומע - בבקשה שלא יחסום את הכבישים לפני 1.00 בלילה )
P PCingAddict New member 23/2/03 #5 חשטפית... כדברי הדתיים - שכוי"ח ("ישר-כח").. כמה זמן כבר את ב"דיאטה"? (בכוונה בגרשיים..)
ח חשטפית New member 26/2/03 #6 תשובה קצת באיחור תודה רבה אני התחלתי לשמור ולרדת במשקל בערך לפני חודשיים וחצי... לא שאני הייתי איזה הר או משהו...פשוט אני רוצה להגיע לקיץ ולהיות מסוגלת שוב ללבוש ביקיני וכל זה
תשובה קצת באיחור תודה רבה אני התחלתי לשמור ולרדת במשקל בערך לפני חודשיים וחצי... לא שאני הייתי איזה הר או משהו...פשוט אני רוצה להגיע לקיץ ולהיות מסוגלת שוב ללבוש ביקיני וכל זה