בוקר

בוקר../images/Emo42.gif

יש אנשים שבוחרים להתווכח על הבוקר, אני בחרתי לטייל באתרים קסומים ולהלן השלל. הקיץ הוא העונה שבה משילים את כל הבגדים שרק אפשר, לטובת איוורור מקסימלי של כל חלקי הגוף. וזה בדיוק הזמן שבו מרימים ראש מגזיני הנשים, ומטרה אחת לנגד עיניהם: לגרום לאישה הממוצעת לחוש בושה עמוקה בגופה. הם עושים זאת באמצעות הפגזה בלתי פוסקת של פרסומות, ראיונות, ומדורי עצות המאיצים בנשים להשיל מעליהן את המשקל העודף - גם אם הדבר כרוך בהסרת איברים חיוניים כמו כבד, כליות וריאות. לעומתם, האתר הפארודי, "מגזין האישה השמחה" (happywomanmagazine.com) אינו מנסה למכור אשליות. הוא מדריך את הגולשות הלהוטות כיצד להיראות כמו מליון דולר למרות שבן, בכנות, נראות כמו מליון קילו. המאמר פותי במילים :"אם את כמו כולנו, בוודאי העלית קילו או שישה במהלך החורף. אם המחשבה על רחצה בים, כשאת לבושה ביקיני גורמת לך רעד בידיים וזיעה קרה בכל הגוף, את יכולה להירגע!" בהמשך מתוארים אחד לאחד הפאקים, שמונעים מהאישה את המראה הנכון, בצירוף פתרונות מושלמים להם. פולקעס ענקיות : כל שעלייך לעשות כדי לבקר בחוף ללא בושה, הוא לכוון שעון לחמש בבוקר ולהצטייד בסדין קינג סייז שיביא אותך בביטחה מהאוטו אל קו המים. אחרי ההגעה יש לחפור שוחה בעומק 30 ס"מ, שם תקברי את ירכייך העבות. ליתר ביטחון, כדאי להביא כמויות מסחריות של מקדם הגנה לבן, להסוואה. ידיים מידלדלות: נייר דבק, המיועד להדבקת שטיחים, יעשה את העבודה ויצמיד את הבשר אל צידי הגוף. מומלץ להסירו אם בכוונתך לשחות. ישבן רופס: מומלץ לשבת. לשבת הרבה, הרבה מאד. ארגני סביבך את כל הציוד שהבאת כל שישמש מחסה. אם את חייבת לדבר - הסירי את דעת ידידייך מאזור האסון. קעקוע ענקי של דרקון על הגב, קערת פירות על הראש, תוכי על הכתף, כל אלה ימשכו את העין הרחק מהריפוד שלך. בטן בולטת : כדור ים פשוט הוא כל מה שאת צריכה. קחי כדור בקוטר חצי מטר לערך. בעזרת שתי הידיים הרימי את הכדור מול החזה. החזיקי כך את הכדור עד שתלכי הביתה. אם ידייך חלשות במיוחד, נסי את תרגיל ההריון. ליבשי חולצה עם כיתוב המודיע "תינוק באוטו". אחרון חביב הוא הקשה מכל" הגוף כולו טוטאל-לוס של שומן. במקרה כזה יש ללבוש חגורת הצלה גדולה ולקוות שהעובדה שאת בתפקיד תביא לך מעט יחס חיובי משכנייך לחוף הים. האתר מלווה באיורים, מצחיקים, בעיני כמובן, ומומלץ בחום.

זהו! עכשיו אני הבנתי שאני...

הדפוקה בכל הפורום הזה! לכם יש זמן לריב בזמן שאני מבשלת, מכבסת ומנקה. הברדקיסטית סתם גולשת במרחבי האינטרנט, בלי להפריע לסביבה. ואתם יודעים מה הכי כואב לי????? שבשעה 12:42 רושמים ליד הודעה "בוקר
". מה זה פה, למה לפגוע באנשים מוכי גורל שכמותי? שקמו בשעה 05:30 ובשבילם 12:42 זה כבר לילה?!!! יאלה, תפסיקו! מה קרה לכם? תהיו קצת בראש טוב, השמש זורחת, השקדיה מיזמן כבר לא פורחת, לפרס יש קרחת ואני.......... ב ו ר ח ת....... קחו את החיים בקלות, ממילא לא תצאו מהם חיים!

נשית~37

New member
../images/Emo42.gif

בוקר מצויין גם לך ברדקיסטית
. אני אומרת שכל אחד יממש את אהבתו. ישנם כאלה שאוהבים לריב, אז לתת להם....זה מה זה @שוט.

את מקצינה........

או קצינה ... מה יש לך לחפש שם באתר
חייכתי
בוקר ברדי ´ חחחחחחחחחחח את יודעת עכשיו אני חושבת על זה , צריכה מדי פעם להשאיל ממך את הכינוי

למעלה