בוקר...

בוקר... ../images/Emo42.gif

אני בבית, חולה... אתמול הייתי עם חום מאוד גבוה והקאתי בעבודה, והיום יותר טוב-אבל עדיין מרגישה כמו שבר כלי, אז נשארתי בבית. יהיה טוב
יאלא לכתוב, לתהות ולשאול-שלא יהיה לי משעמם

לנושנוש

New member
בריאות והחלמה מהירה!../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

אני די גבולית היום מבחינת העייפות
..............עברתי טיפול בתטא הילינג וזה מתבתא בעייפות של כצה ימים עד שבוע אחרי הטיפול (במיקרה שלי אצל מטפל ספציפי זה, להבהרה.....). חברצ'יק שלי נורא רוצה שאני אבוא ואני כל מה שאני רוצה זה לסיים איכשהו את העבודה היום ולנוח בבית...........
החום הורג אותי ובמיוחד עכשיו כשאני מרגישה פחות טוב
קיבלתי גם ביום שלישי חניכה מחודשת לרייקי 1 ואני מרגישה איך שעוצמות של אנרגיות הריפוי התחזקו
איך את עם האנרגיות ורייקי ודברים דומים? איזה טיפולים אלטרנטיביים יצא לך לעבור או באיזה שיטות יצא לך להתנסות? כולם מוזמנים לספר כמובן!

תודה, אתמול נהיה יותר ויותר גרוע...

הרבה בשורות לא טובות: הדירה שרצינו בסוף לא הולכים עליה, כי לשנה השנייה היא דורשת המון כסף, ואני לא רוצה לעבור כל שנה דירה. המטרה היא למצוא דירה לפחות לשנתיים-שלוש עד שנקנה לעצמנו בית. וגם ילדה מהגן בבית חולים עם הסתבכות של וירוס ואני בעצמי לא בריאה בכלל, מרגישה יותר טוב והחום ירד לכן הולכת לגן, כי יש היום יום הולדת אבל עדיין לא במיטבי בכלל, בסופשבוע אני אשתדל לנוח בין לבין האריזות (חייבת לארוז את המחסן). בקיצור, חיי לא פיקניק כרגע...

אולי נדבקת מהילדה

הילדים מביאים איתם מחלות נחמדות תהיי זהירה החלמה מהירה יפיופית שלנו

לנושנוש

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

כל הכבוד שעם כל הבלגן את מצליחה לפתוח שירשורים.....חבל שגם הדירה הזאת "נפלה". כנראה שמשהו יותר טוב בדרך עליך......... שולחת אנרגיות ריפוי לך ולביתך ואתן יכולות לקבל או לסרב בנימוס
. מאחלת החלמה מהירה ושתמצא דירה מתאימה ויחתם החוזה בתוך שבוע.
הא, שבוע טוב.

למעלה