בוקר

בוקר ../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif

איזה בוקרררררררר.. קמתי התחלתי שעה שלישית כי אין אנגלית אח"כ גילתי שאין לי שעתים לשון המורה לא הגיעה מתמטיקה גם לא יהיה ואני לא יחכה 3 שעות עד שיהיה תנ"ך אז לפני 3 שעות הגעתיייייייי *הלואי שגם היום בערב במשחק יהיה לנו כלכך מזל
* יומטוב

חחח ניראלי בפורום הזה כולם ישנונים

איך זה שאפח'ד לא הגיב לך לשרשור
איזה מוזר זה
לי היום יום חרא ביותררר: הגעתי לביצפרר מתפוצצת מכאבי בטןןןןןןןן...כל השיעורים שמתי את הראש על השולחן...ואז הרגשתיי ב11 וחצי שאני לא יכולה יותר אז השתחררתיי:-\ וזהו עכשיו אני כאן בביתתת..

צהריים מעוליייםם../images/Emo70.gif

היה יום מזה מצחיקקקקקקקקק
בשיעור הסטוריה.. פעם ראשונה שלא נרדמתי (טוב לא פעם ראשונה.. אבל היו פעמיים בנרדמתי
) אני וחברה שלי ועוד שתי ילדים פשוט כל השיעור רק צחוקקיים.. היא רשמה לנו איזה 300 הפרעות לכל אחד חחחחחחחח כל הזמן מצאנו על מה לצחוקק.. חחחחחח
קיבלתי באלקטרוניקה 90 (וזה עוד התשובות ב=ד=י=ו=ק כמו במחברת.. לא מבינה מה הבעיה שלו
..) אבל מה אכפת לי העיקר זה טובב
מחר אני ב"יום כיף" חחחח למוזיאון
המצטיינים של אנגלית (כן כן.. אני לא רק במצטיינים של החשבון.. גם אנגלית
.. אני יודעת שאני מסכנה חחח) מפספסים יום לימודים שלםםםםםםם איזה כיייייףף
הבעיה שידברו רק אנגלית ולא נראלי שאני יבין חחחחח לא חשוב העיקר לא להיות בבצפררררר...
והיה לי אחלה של יייווווםםם
אני מקווה שלא יהרס לייי שיהיה לכולם המשך יום מקסיםםםםםם
עוד 31 ימים

../images/Emo113.gifצהריים טובים../images/Emo70.gif

אני בבצפר יש לי קורס.. מיכיי היתקשרתי איילך אתמול חבל שלא ענית לי.. יאללה אוהבתותכם
בייביי

כעעעע מווורר.. ראיתיי../images/Emo10.gif

בפלאפון שלי נשאר על שקט כי היית בבצפר עד שלוש ורבע.. ושכחתי להחזיר אותו למצב הרגילל... ראיתי את זה רק בעשר בלילה אז כבר לא התקשרתיי.. סורי שלא עניתיי אני אתקשר אלייך מחר או היום מתי שיהיה לי זמן

חח כיף לך../images/Emo70.gif

איזה חיים יש לכם תאמינו לי הייתי מחליפה!! חזרתי עכשיו מבית ספר! אתם קולטים?!?!? 16:34 ורק עכשיו חזרתי! אוףף שנואת בית ספר יאללה עוד 2 וקצת ואני גומרת תודה לאל

את לא לבד../images/Emo3.gif

חחחח המערכת שלי
יום ראשון
7 שעות יום שני
7 שעות (כולל שעת אפס.. חח) יום שלישי
8 שעות יום רביעי
8 שעות (כולל שעת אפס..) יום חמישי
7 שעות זה המוןןןן.. אני גם לומדת יותר מכולם 4 שעות בגלל כל המצטיינים האלה שאני תקועה בהם
וארבע וחצי זה באמת מאוחרררר מסכנה
ועוד מעט באמת גומרים בצפר סופסוףףףףף

למעלה