בוקר

../images/Emo80.gif../images/Emo47.gifקיבלתי 98 בהיסטוריההה

מי חרשנית, מי???
נממ חוצמזה היה יום די מגעיל... שעתיים מתמטיקה, ספורט (הברזתי) ואז טקס רבין, שהיה עצוב. ממש. אח"כ אנגלית.. חח ואחרי השיעור כזה התיישבנו בשכבה אני ועוד 3 חברים, דיברנו כזה.. פתאום אנחנו קולטים שאין אף אחד, אני כזה "היי נראה לי התחיל השיעור" בוקר טובבבבבבב! חחח כבר איחרנו באיזה 20 דקות... אז אמרנו שנישאר כבר בחוץ אבל אז באה אחת המחנכות ובלה בלה... קיצור נכנסנו ל10 דקות האחרונות בערך. והיה מצחיק. ואז שעתיים היסטוריה סתם דיברנו על המבחנים... יואו אני פושט מתהההה על המורה שלי להיסטוריה היא הכי מלכה שיש
כפרעליה אוף יש לי מבחן מחר בפסיכו ושכחתי את החומר בכיתה. וואלה יופי.

ערבבבב טובבבבבבבבבבבבב../images/Emo70.gif

איזה יום מתיששששששששששששששששששששששששש פיייייייייייייייייי כואבת לי הרגל,שוב,אני חייבת ללכת לרופא כבר.. ומחר עוד יש לי ספורט..איףף. בכל מקרה,השגנו 2 חסויות בינתיים. ומלא טלפונים,וכאלה שצריכים לחזור אלינו.לא משהו. ואנשים היו מזה לא נחמדים אלינו..איכס.חוץ מכמה. והיינו גם בחנות צילום בקניון,והוא היה כזה חמוד,הוא הביט לנו קלטות פשוט והוא אמר שלא איכפת לו אם לא נפרסם אותו,העיקר שהוא עזר לנו. איזה חמודדדד תמיד אני מפתחת שם תמונות,אבל עכשיו הוא עוד יותר עשה לי חשק. יש גם אנשים טובים ונחמדיםם..מסתברררר!!! אה כן..והיה הסתדרתי סבבה בכבישים...וגם בחניות..אחלה לייייי איזה כיף זה להיות ככה ניידים עם האוטו אבל!!!

למעלה