בוקר

הייי אמנם לא בוקר

אבל מה שלומך?...הכל טוב? ירד היום גשם אצלינו (באיזור ירושלים) גם אצלכם?... נהיה קצת קריר נראה לי שהשרב נשבר.

גשם ../images/Emo12.gif

בת"א נעים. היה גשם בשבוע שעבר, טיפול וסופות חול. לא גשם רציני. ממש קצת. מרגישה מעולה. יש לך תוכניות מיוחדות השבוע?

כן

ירד גשם אחה"צ אבל לא כזה רציני. אממ תוכניות מיוחדות אין לי...כנראה השיגרה תעשה את שלה שוב. עבודה-בית וכן הלאה...אני לא ממש נוהגת לצאת ולהתפרע בחוץ גם כי אין הרבה פה בני גילי וחוץ מזה כל החברים גרים רחוק ואין אוטו וכל זה... ואני כמובן משתעממת בחברת עצמי...אבל אני מאמינה שיהיה טוב. מה איתך נוסעת בסוף לפסטיבל?

הי קשת ../images/Emo42.gif

אם היית רוצה להכיר עוד אנשים בסביבתך, נראה לי שזה קל להגשים את זה. למשל, להצטרף לחוג באיזור המגורים שלך שמעניין אותך, שילהיב אותך, ושם תפגשי אנשים עם אותו תחום עניין. לגבי הפסטיבל, אני אדע רק בשבוע הבא
ומה לגבייך? משהו נפתח לגבי הפסטיבל?

:)

תיראי זה לא שאני לא רוצה להכיר אנשים חדשים, להיפך אבל פשוט אין לי את האומץ הזה לצאת למקומות שאני לא מכירה וכל זה. בחוגים שאני נמצאת רוב הנשים שם מבוגרות ממני בכמה וכמה שנים ולא עם כולן גיליתי נושאים משותפים. הן מדברות על הילדים על הבעל ועל דברים שאני אפילו לא קרובה אליהם. בעניין הפסטיבל כבר ויתרתי, הסתכלתי שוב באתר וראיתי שזה עולה המון כסף ולא רק הבעיה הכספית מדאיגה אותי אני פשוט יודעת שזה לא בשבילי..כמה שדברים שם נשמעים לי מעניינים..אני בתקופה שבה גם דברים כאלה לא ממש מחסירי פעימה בעיני כאילו אדישה...לא יודעת למה. וזה לא שחס וחלילה אין לי רגשות..נראה לי שזה פשוט מעודף רגשות..:( אני באמתת מקווה שאם תסעי לשם תהני ותפיקי את המיטב..וכמובן תספרי איך היה.:)

יעל :-)

New member
שלום קשת

אני לא מכירה אותך (רק קראתי קצת) ואני לא ממש כותבת פה בד"כ אז מרגישה לא ממש בנוח לכתוב בחופשיות, אבל קראתי את הדברים שאת כותבת על עצמך, ואז קראתי את החתימה שלך. תהיתי מה זה עושה לך...

New member
כנראה שלא הייתי מובנת

בכמה הודעות פה דיברת על חוסר באומץ, על חוסר בבטחון עצמי. דיברת על לא להעיז לצאת למקומות שאת לא מכירה, על פחד לנסות דברים חדשים ושכביכול צריך לקרות נס. זה כולל גם את ההודעה שלה הגבתי. (אני לא שופטת או משהו, אני בעצמי באתי גם ממקום דומה ושיפרתי ועדיין משפרת כי זה תהליך). קראתי הודעות שלך והרגשתי במן תקיעות במקום, ואז הגעתי לחתימה שלך שמדברת גם על הפחד להכשל אז אפילו לא מנסים ואיך אפשר בכלל להגיד שאני חיה. ותהיתי מה את מרגישה מזה? כתבת למישהי בשם מחפשת אחר האמת85 את הדברים הבאים: "קודם כל תאמיני בעצמך תביני שגם את יכולה להגיע למקומות שאנשים אחרים מגיעים, שאת כן יכולה לעשות את זה ודבר שני תהיי אופטימית..חשיבה חיובית תמיד עוזרתלנו להרגיש יותר טוב ויותר בטוחים בעצמנו." אם כתבת את זה אז הרי אני מאמינה שתביני למה אני מתכוונת. זה לא תמיד קל אבל זה אפשרי. והחתימה פשוט גרמה לי לחשוב שאולי עדיף להאמין ולבחור במשהו שהוא יותר מחזק שיקח אותך למעלה מאשר להשאר באותן התחושות.

אוקיי הבנתי

אני גם הגבתי כמה פעמים ל"מחפשת אחר האמת" כי באמת עברתי כמה דברים שיכולתי להגיד שבאמת עברתי אותם באומץ ולכן ייעצתי לה. אבל בשאר הדברים אני עדין תקועה. תודה על הכוונה הטובה שלך לעודד...כל כך ברור לי מה את רושמת ואילו זה היה קורה למישהו אחר גם אני היתי אומרת את זה. וזהו שאני אומרת לעצמי הרבה פעמים להעיז ולעשות דברים ואני באמת קשוחה עם עצמי אבל הילדה הפנימית שבי פשוט לא מוכנה להקשיב לי!! אני באמת לא יודעת מה עושים, כן זה הכל מתחיל בלהעז ולא בלהמנע מדברים שמפחידים אותנו...את מאה אחוז צודקת יעלי ואני יודעת את כל זה אבל זה כמו לבלוע ולא לעכל...אני לא יכולה ממש להסביר את ההרגשה הזאת. תודה מתוקה על היחס...אני יודעת שיום יגיע ואני אהיה בסדר!!! ובקשר לחתימה..זה חלק משיר של "דיידו" זמרת שאני נורא אוהבת וגם מתחברת לשיר הזה..כי הוא מדבר על מה שאני בדיוק מרגישה ואני נשבעת לך שאני מרגישה שזה כאילו נכתב עלי. השם של השיר זה Life for rent:) לא יודעת אם את מכירה אבל זה שיר בעל עוצמה....

New member
../images/Emo24.gif

היי את האמת קראתי כבר קודם את ההודעה שלך, פשוט לא תמיד יש לי את המוזה והשקט להגיב. אז תדעי שקראתי ואני מבינה גם את הדברים שאת כותבת. ועכשיו פתאום נזכרתי שלפני כמה שנים העזתי ועשיתי צעד חשוב בעקבות הפורום הזה. נקבע פה בזמנו מפגש פורום בתל אביב בנושא שעניין אותי מאוד. כל כך רציתי להיות שם עד שהחלטתי שאני הולכת להתגבר על פחדים שיש לי בשביל להגשים את זה. זו היתה פעם ראשונה שנהגתי לתל אביב, ונדמה לי אולי פעם ראשונה שנהגתי בכבישים מהירים בכלל. אמנם היום אני במקום אחר מבחינת נהיגה, אבל אז היה עניין רציני בשבילי. ולמרות החששות לראות לראות מי הם אנשי הפורום ושהם בכלל יראו אותי, עשיתי את זה. ואני רואה מקרים בחיי שכשאני מאוד רוצה להגשים ולחוות משהו, אני מוכנה להעיז ולהתמודד עם דברים בדרך. למשל עוד חודשיים אני הולכת למצוא את עצמי טסה ומסתדרת בארץ זרה בכוחות עצמי כי בא לי לעשות סדנה מסויימת שמתקיימת במקום מסוים. להגיד לך שאני לא מפחדת?! אני מפחדת ולפעמים עולות מחשבות שאולי עדיף לרדת מהעניין. אבל אני אגיע לשם וזו תהיה עוד הצלחה מבחינתי. אולי תמצאי משהו בחיים שלך שמאוד ימשוך אותך, ובשביל להשיג אותו תעזי להתמודד עם דברים בדרך. אני מאמינה שמטרות כאלו יוכלו לעזור בתהליך של צמיחה והתפתחות. זה ברור לי שאת יודעת ומבינה. וזה ברור שגם אחרי שתעזי פעם אחת, זה לא יפתור הכל. כל פעם אלו התמודדויות אחרות. וככל שנעשה יותר ככה יהיה יותר קל או שיותר נאמין בעצמנו ונדע שיש פחדים ואנחנו לוקחים אותם איתנו ואנחנו עושים ומשיגים את מה שאנחנו רוצים. ולגבי חתימה ושירים, יכולה להבין את החיבור למה שאת מרגישה. וזה בסדר לפעמים להיות במקום הזה לזמן מה. אני רק מאמינה שכדאי לשים מולנו מילים/שירים/קטעים עוצמתיים שיגרמו לנו לשאוף להתקדם ולא להשאר במקום התקוע.

לא העברתי את כל מה שרציתי בהודעה הקודמת...

שמחתי מאד שכתבת את מה שכתבת. זה יכול להוות עבור הרבה אנשים מקור לאומץ ולחיזוק!!!

New member
תודה מיכל ../images/Emo24.gif

תודה על כל התגובות שלך
כיף לקרוא הלוואי וזה יהיה מקור לאומץ וחיזוק לאחרים כמו שאמרת. (זו היתה הכוונה) אכן זה מפגש שהשתתפת בו. זו היתה הפעם הראשונה שנפגשנו בעצם. הרבה שנים עברו מאז... ואכן בתחומים מסויימים זה פתח משהו מדהים עבורי

כרגע זה נראה שלא אסע לפסטיבל ../images/Emo13.gif

במקום זה קבעתי לעצמי מפגשים שהם מאד מקדמים עסקית, פנימית, רוחנית, רגשית
אני לא זוכרת היכן את גרה, אבל אם מתאים לך להגיע לכמה שעות לתל אביב, אז יש לי כיוון שיכול להתאים לך להיפתח. זו סדנה שאני משתתפת בה בימי חמישי בערב מ-20:00. איך זה נשמע לך? ------ רשמת: "אבל פשוט אין לי את האומץ הזה לצאת למקומות שאני לא מכירה" איזה מקומות את מכירה שהיית רוצה ללכת אליהם (אם היה לך אומץ)?

הי מיכלי

אני גרה באיזור ירושלים אבל אין לי בעיה להגיע לתל אביב יש אוטובוסים אבל השאלה איפה איזה בת"א אני מתה מפחד ללכת שם לאיבוד. אשמח אם תתני לי עוד פרטים על הסדנה הזו כמה עולה ומי ומה מו >>>חייבת לדעת הכל:) בקשר לשאלה השניה איזה מקומות אני מכירה שהיתי רוצה ללכת אליהם? היתי מתה ללכת יום אחד לים ככה סתם אפילו רק לבהות בו אבל רק על המחשבה של האוטובוסים שאני אקח לשם ואסתובב במקום שהוא קצת זר לי מעבירה בי צמרמורת. עם תחנה מרכזית ת"א (החדשה) אין לי בעיה העזתי והגעתי לשם לבדי עם אוטובוס ואני כבר מכירה את המקום אז אני לא מפחדת ללכת לשם. מצטערת אם אני משגעת אותך...אני לא יודעת איך להתחיל לחיות. מה שגם יש עוד משהו שעוצר בעדי מלהגשים את חלומותיי אבל כרגע בפורום אני לא רוצה כל כך לדבר על זה.

לנושנוש

New member
בקשה לספר לי על הסדנה....

מי, מו? אני תל אביבית ואני מחפשת מאוד להתחבר לאנשים למדיטציה, סדנעות.

למעלה