../images/Emo24.gif
היי את האמת קראתי כבר קודם את ההודעה שלך, פשוט לא תמיד יש לי את המוזה והשקט להגיב. אז תדעי שקראתי ואני מבינה גם את הדברים שאת כותבת. ועכשיו פתאום נזכרתי שלפני כמה שנים העזתי ועשיתי צעד חשוב בעקבות הפורום הזה. נקבע פה בזמנו מפגש פורום בתל אביב בנושא שעניין אותי מאוד. כל כך רציתי להיות שם עד שהחלטתי שאני הולכת להתגבר על פחדים שיש לי בשביל להגשים את זה. זו היתה פעם ראשונה שנהגתי לתל אביב, ונדמה לי אולי פעם ראשונה שנהגתי בכבישים מהירים בכלל. אמנם היום אני במקום אחר מבחינת נהיגה, אבל אז היה עניין רציני בשבילי. ולמרות החששות לראות לראות מי הם אנשי הפורום ושהם בכלל יראו אותי, עשיתי את זה. ואני רואה מקרים בחיי שכשאני מאוד רוצה להגשים ולחוות משהו, אני מוכנה להעיז ולהתמודד עם דברים בדרך. למשל עוד חודשיים אני הולכת למצוא את עצמי טסה ומסתדרת בארץ זרה בכוחות עצמי כי בא לי לעשות סדנה מסויימת שמתקיימת במקום מסוים. להגיד לך שאני לא מפחדת?! אני מפחדת ולפעמים עולות מחשבות שאולי עדיף לרדת מהעניין. אבל אני אגיע לשם וזו תהיה עוד הצלחה מבחינתי. אולי תמצאי משהו בחיים שלך שמאוד ימשוך אותך, ובשביל להשיג אותו תעזי להתמודד עם דברים בדרך. אני מאמינה שמטרות כאלו יוכלו לעזור בתהליך של צמיחה והתפתחות. זה ברור לי שאת יודעת ומבינה. וזה ברור שגם אחרי שתעזי פעם אחת, זה לא יפתור הכל. כל פעם אלו התמודדויות אחרות. וככל שנעשה יותר ככה יהיה יותר קל או שיותר נאמין בעצמנו ונדע שיש פחדים ואנחנו לוקחים אותם איתנו ואנחנו עושים ומשיגים את מה שאנחנו רוצים. ולגבי חתימה ושירים, יכולה להבין את החיבור למה שאת מרגישה. וזה בסדר לפעמים להיות במקום הזה לזמן מה. אני רק מאמינה שכדאי לשים מולנו מילים/שירים/קטעים עוצמתיים שיגרמו לנו לשאוף להתקדם ולא להשאר במקום התקוע.