בוקר
טוב

נירהמ1

New member
בוקר טוב ושבת שלום - נויה'לה../images/Emo140.gif

שלחי לי את הקובץ במייל ואני אצרף.

mishmish101

New member
|כלנירה....המתכון של השעועית הירוקה

עם השום ורוטב הסויה, מעדן,, מה 30.10.05. הכנתי אתמול נטרף כלא היה וכל בני ביתי מודים לך...אז תודה.
,

nicki3

New member
צהריים טובים ושבת שלום! מישהו

מבין פה במיקרואים? המיקרו שלי השמיע קול פיצוץ קל תוך כדי עבודה, ומהצד הימני הפנימי, היכן שיש לוח מתכתי קטן, יצא קצת עשן ונוצר כתם כאילו שנשרף קלות. המיקרו עובד בסדר גם אחרי זה. מדובר במיקרו דיגיטלי, בלי גריל. לזרוק אותו? אני מתארת לעצמי שלתקן ממש לא כדאי, גם בגלל שיעלה יותר מחדש, וגם בגלל סכנת הקרינה. מה דעתכם?

yifatushc

New member
צהריים טובים ../images/Emo42.gif, וניקי...../images/Emo26.gif

אני לא מבינה במיקרואים, אבל לדעתי כדאי אולי לשאול איזה איש מקצוע, מישהו שמבין ממה זה יכול להגרם. מסכימה איתך שעם מיקרו, בגלל הקרינה, לא כדאי לשחק, ולכן מקסימום אולי כדאי לקנות חדש... אבל שווה לשאול באמת מישהו שעוסק בזה.
יפעת

nicki3

New member
אין ספק, יפעת../images/Emo20.gif

הבוקר הספקתי להכין שורה שלמה של מאכלים ועוגות שכולם לקוחים מהפורום. כל אחד יותר יאמייי מהשני. היתה אחלה ארוחה ואני נהניתי כרגיל לשבור את השיגרה בטעמים חדשים. כיפק-היי לפורום ולמתכונים שהוא מנפק!

אילנית12

New member
ניקי בקשר למיקרו

אני הייתי קונה חדש,למען הבריאות. דרך אגב ראית את העוגות שהכנתי?

nicki3

New member
אילנית../images/Emo140.gif

בדיוק אני מתפעלת מהיפהפיות שלך ! מדהימות!!! אני כבר אפיתי את השמיימית של יודה ואחרי פעם ראשונה שאפיתי יתר על המידה, בפעם השניה הן יצאו באמת שמיימיות. אני מניחה שאתם מתלקקים עליהן עכשיו....איזה כיף! ובקשר למיקרו - נראה לי שאאמץ את מה שאמרת ואזרוק אותו. חבל, הוא כמעט חדש....רק שכבר לא באחריות. מצד שני, הוא עבר כזה קילומטראז' שאולי הגיע זמנו. תנצב"ה

נירהמ1

New member
כבר לא זוכרת איזה מתכון../images/Emo24.gif

נתתי לך, אבל שמחה שהיה לטעמם של בני ביתך ולטעמך.
מרוב מתכונים אני עצמי מתבלבלת ולא זוכרת מה נתתי.

nicki3

New member
אופס....הנה התחלנו להתבלבל בין

הנירות..... אני חושבת שמישמיש התכוונה למתכון השעועית הירוקה של נירה שקד.

היי לכולם ותודה על המחמאות לסלט השע

השעועית עם הצנוברים. גם אני חושבת שהוא טעים באמת. נירה שקד

nicki3

New member
קראתי עכשיו את

מתכון קיפוד השוקולד שכל כך בא לי להכין לסוף השבוע הקרוב, וראיתי
לדאבוני שיש בו חלמונים ללא אפיה. אני כבר מזמן לא מכינה עוגות עם ביצים חיות. מה אפשר לעשות במקום? אולי את המוס הפשוט של הנוטלה+קצפת קפוא בקערה ולאחר מכן להפוך על צלחת ולהזליף פרחי גנאש? מה דעתכם?

נירהמ1

New member
קצפת עם נוטלה - יופי של קינוח

זה יוצא ממש כמו גלידה. יש לי מתכון לגלידה של שמנת ונוטלה. אם תרצי, פשוט תגידי. הגלידה מאוד טעימה.

למעלה