בוקרטוב
נ נירהמ1 New member 6/10/05 #2 בוקר../images/Emo39.gifאור ויום נעים לכולם../images/Emo140.gif מה שלומכם הבוקר?
S satr New member 6/10/05 #3 בוקר טוב ויום קסום לכולם ../images/Emo24.gif מלאים מהחג ועכשיו מתחילה לחשוב מה להכין לסעודה מפסקת - יש רעיונות? ורד
בוקר טוב ויום קסום לכולם ../images/Emo24.gif מלאים מהחג ועכשיו מתחילה לחשוב מה להכין לסעודה מפסקת - יש רעיונות? ורד
M merf New member 6/10/05 #4 בוקר טוב../images/Emo96.gif אכן מלאים מהחג, והנה שבת מעבר לפינה. שיהיה יום קל - תרתי משמע.
נ נירהמ1 New member 6/10/05 #22 בהחלט מומלץ../images/Emo39.gif../images/Emo45.gif - כל שנה אני מקבלת חיסון. גם כשאני מצטננת לפעמים, זה ממש בצורה קלה.
בהחלט מומלץ../images/Emo39.gif../images/Emo45.gif - כל שנה אני מקבלת חיסון. גם כשאני מצטננת לפעמים, זה ממש בצורה קלה.
R Rebeccan New member 6/10/05 #13 וזה לבנה רפואי את הזרע אסור לאכול כי הוא רעיל הציפה - החלק העסיסי, דווקא נאכל לפעמים (לא לא אני ) פרינצסה בגן הפרחים
וזה לבנה רפואי את הזרע אסור לאכול כי הוא רעיל הציפה - החלק העסיסי, דווקא נאכל לפעמים (לא לא אני ) פרינצסה בגן הפרחים