בוקרטוב
נ נירהמ1 New member 27/9/05 #6 ../images/Emo25.gifבוקר../images/Emo39.gifאור ויום נעים../images/Emo140.gif מה שלומכם הבוקר? פירגה נוסעת מחר, ואני כבר מתחילה להתגעגע.
../images/Emo25.gifבוקר../images/Emo39.gifאור ויום נעים../images/Emo140.gif מה שלומכם הבוקר? פירגה נוסעת מחר, ואני כבר מתחילה להתגעגע.
P pirge New member 27/9/05 #9 ../images/Emo24.gifנירוש, גם אני. מאד מאד. אני להזכירכם טסה מחר לברזיל לחודש. שיעברו עליכם ימי שלום ושמחה בחגים. אחשוב עליכם כל הזמן. כל הזמן.
../images/Emo24.gifנירוש, גם אני. מאד מאד. אני להזכירכם טסה מחר לברזיל לחודש. שיעברו עליכם ימי שלום ושמחה בחגים. אחשוב עליכם כל הזמן. כל הזמן.
ת תוכי New member 27/9/05 #11 בוקר טוב ו pirge מותר לי לקנא אם כן אז אני מאוד מאוד מקנאת שתהנו ותבלו ותשמרו על עצמיכם
P pirge New member 27/9/05 #13 ../images/Emo51.gifתוכי יקרה, אחשוב עליכם ללא הר הרף. בטוח שתחסרו לי מאד. תודה רבה על האיחולים. שנה טובה וחגים שמחים לך ולבני ביתך.
../images/Emo51.gifתוכי יקרה, אחשוב עליכם ללא הר הרף. בטוח שתחסרו לי מאד. תודה רבה על האיחולים. שנה טובה וחגים שמחים לך ולבני ביתך.
S silvey New member 27/9/05 #18 פירגוש,סעי לשלום וחיזרי בשלום../images/Emo160.gif נתגעגע אלייך...אם תמצאי שם מחשב להתחבר אלינו, נשמח לשמוע ממך. אני מאחלת לך טיול מקסים קל ומהנה ושהשנה הבאה תהיה יותר טובה מקודמתה. נשיקות, צביה.
פירגוש,סעי לשלום וחיזרי בשלום../images/Emo160.gif נתגעגע אלייך...אם תמצאי שם מחשב להתחבר אלינו, נשמח לשמוע ממך. אני מאחלת לך טיול מקסים קל ומהנה ושהשנה הבאה תהיה יותר טובה מקודמתה. נשיקות, צביה.
P pirge New member 27/9/05 #21 היי סילבי,צביה. תודה רבה רבה. אני מאחלת לך ולמשפחתך שנה טובה ומאושרת מאד מאד. הרבה בריאות וחגים שמחים. אתגעגע מאד מאד. אבל מקווה שיהיה לי טיול כייפי וחוויתי.
היי סילבי,צביה. תודה רבה רבה. אני מאחלת לך ולמשפחתך שנה טובה ומאושרת מאד מאד. הרבה בריאות וחגים שמחים. אתגעגע מאד מאד. אבל מקווה שיהיה לי טיול כייפי וחוויתי.
ו ורד 34 New member 27/9/05 #12 פריגה מהיכן החוצפה לעזוב אותי../images/Emo7.gif עכשיו חודש שלם ניתגעגע אליך וניצטרך לחכות. אני מוחה בתוקף. ודרך אגב, אם למיזוודה יש עודף מישקל של 2 טון אל תידאגי זה עלי וחוץ מיזה שיהיה לכולם יום מדהים וכיפי ואוהב. להגדיל
פריגה מהיכן החוצפה לעזוב אותי../images/Emo7.gif עכשיו חודש שלם ניתגעגע אליך וניצטרך לחכות. אני מוחה בתוקף. ודרך אגב, אם למיזוודה יש עודף מישקל של 2 טון אל תידאגי זה עלי וחוץ מיזה שיהיה לכולם יום מדהים וכיפי ואוהב. להגדיל
P pirge New member 27/9/05 #14 ורד יקרה, תהיי איתי ב../images/Emo23.gif , למה במזוודה? חודש זה הרבה זמן. מקווה שאבלה יפה, ושאת ובני ביתך תעברו את החגים בשמחה ובכייף. שנה טובה לכולכם.
ורד יקרה, תהיי איתי ב../images/Emo23.gif , למה במזוודה? חודש זה הרבה זמן. מקווה שאבלה יפה, ושאת ובני ביתך תעברו את החגים בשמחה ובכייף. שנה טובה לכולכם.
N nicki3 New member 27/9/05 #15 |פירגה תהני......../images/Emo104.gif../images/Emo26.gif../images/Emo160.gif ושיהיה לך רק טוב: שנה טובה, חגים שמחים, טיול טוב והמון כיף. אני בטוחה שיש גם יתרונות בלהתרחק מהמטבח למשך חודש.... ניקי
|פירגה תהני......../images/Emo104.gif../images/Emo26.gif../images/Emo160.gif ושיהיה לך רק טוב: שנה טובה, חגים שמחים, טיול טוב והמון כיף. אני בטוחה שיש גם יתרונות בלהתרחק מהמטבח למשך חודש.... ניקי
P pirge New member 27/9/05 #16 ../images/Emo24.gif ותודה רבה. אכן, מקווה להמון כייף. איחולים לך ולבני ביתך לשנה טובה ומאושרת,בריאה ומעושרת. פירגה.
../images/Emo24.gif ותודה רבה. אכן, מקווה להמון כייף. איחולים לך ולבני ביתך לשנה טובה ומאושרת,בריאה ומעושרת. פירגה.
Y yifatushc New member 27/9/05 #19 ערב טוב לכולם../images/Emo13.gif ופירגוש.... טיסה נעימה!!!! ותהני המון, תעשי חיים ותכייפי. ורגע, רגע, אל תלכי לפני שאראה לך את התמונות של עוגת הדבש שלך שהכנתי אתמול (ב-1 בלילה... ). עוד מעט אפתח שרשור של העוגה... אשמח לתגובה ממך ,המתכון הרי שלך! ותודה רבה, היא יצאה מעולה. יפעת
ערב טוב לכולם../images/Emo13.gif ופירגוש.... טיסה נעימה!!!! ותהני המון, תעשי חיים ותכייפי. ורגע, רגע, אל תלכי לפני שאראה לך את התמונות של עוגת הדבש שלך שהכנתי אתמול (ב-1 בלילה... ). עוד מעט אפתח שרשור של העוגה... אשמח לתגובה ממך ,המתכון הרי שלך! ותודה רבה, היא יצאה מעולה. יפעת