בוקרטוב
נ נירהמ1 New member 14/9/05 #3 ../images/Emo25.gifבוקר../images/Emo39.gifאור ויום נעים../images/Emo140.gif
ו ורד 34 New member 14/9/05 #5 בוקר אור וטעים לכולם../images/Emo25.gif נירה עם תמשיכי עם התמונות האלו הדיטאה שלי (שאני מתכננת שנה) לא תצליח לי וכוס קפה כזו מתאימה לי עכשיו בול.
בוקר אור וטעים לכולם../images/Emo25.gif נירה עם תמשיכי עם התמונות האלו הדיטאה שלי (שאני מתכננת שנה) לא תצליח לי וכוס קפה כזו מתאימה לי עכשיו בול.
נ נירהמ1 New member 14/9/05 #7 ../images/Emo9.gifורד תודה על "העין של אלהים"../images/Emo140.gif התמונה מהממת.
נ נירהמ1 New member 14/9/05 #10 אני אוהבת "להתעלל" באנשים../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif רוצה עוד? - משהו כזה למשל?
נ נירהמ1 New member 14/9/05 #11 ../images/Emo9.gifאופס - אתי התכוונת לתמונה של פירגה? התינוק משגע ומצחיק - אבל הפירסינג זו באמת התעללות.
../images/Emo9.gifאופס - אתי התכוונת לתמונה של פירגה? התינוק משגע ומצחיק - אבל הפירסינג זו באמת התעללות.
Y yifatushc New member 14/9/05 #12 וואו....זו התעללות לשמה!!../images/Emo6.gif נראה פשוט מעולה... ממש לא הייתי מתנגדת לאיזה ביס או שניים... יפעת
וואו....זו התעללות לשמה!!../images/Emo6.gif נראה פשוט מעולה... ממש לא הייתי מתנגדת לאיזה ביס או שניים... יפעת