בוקר
טוב

בוקר../images/Emo42.gifטוב

הבן הקטנטן שלי (2) מתחיל, הבוקר, ללכת למעון. ואני איתו.... שיהיה לכם יום נפלא!!

pirge

New member
בקר טוב. ובהצלחה נויהל'ה.מתכון למאפ

מתכון למאפינס שוקולד שוקולדיים במיוחד. יום נפלא, חיבוק, פירגה.

satr

New member
בוקר מקסים לכולם ובהצלחה נויה - פרי

פריגה תודה על המתכון ניראה
. אז עדיף קמח תופח , נכון? אחרי הקירור הם נשארים רטובים? ורד

pirge

New member
כן ורד, תכיני עם קמח תופח. אני

הכנתי גם וגם. עם הקמח הרגיל העוגות יוצאות יותר שוקולדיות ודחוסות. שניהם טעימים מאד. ניתן לקרר וגם להקפיא. מובן שנשארים רטובים כמו שצריך..

Rebeccan

New member
../images/Emo42.gif יום מקסים לכולם

בהצלחה לכל הלומדים - בכל הגילאים נירה - הנה עוד צבע נחמד
פרינצסה
בגן הפרחים

נירהמ1

New member
../images/Emo25.gifבוקר טוב ויום נעים לכולם../images/Emo140.gif

נויה, תבלי יפה עם הקטנצ'יק.

ורד 34

New member
בוקר אור ויום אחרון לחופש../images/Emo42.gif

היום האחרון של החופש. היום אחרון של השתיה בבוקר של הקפה בשקט, בלי לחץ להוריד את הילדים בבי"ס ובגן. היום האחרון של הסידורים בלי לחץ לחזור עד 1. מחר החופש שלי

נירהמ1

New member
וגם: מעדן חצילים ופטריות/נירהמ1../images/Emo140.gif

שכחתי לשים אותו בהודעה הקודמת.
ית (אני). וגם תמונת לבוקר טוב.
מעדן חצילים ופטריות/נירהמ1 החומרים: שני חצילים בינוניים מסוג בלאדי (בלי גרעינים) שחורים ויפים סלסלה אחת של פטריות שמפיניון מוצקות, קטנות (אני בודקת שהרגל עדיין מחוברת לכיפה) ונקיות 1 מכל שמנת חמוצה שמן קנולה לטיגון שום גבישי, פלפל שחור טרי, קורטוב אגוז מוסקט גרוס טרי (אופציונלי - לא הכרחי) הכנה: 1. לפרוס את החציל לפרוסות בעובי בינוני, ואת הפרוסות לקוביות קטנות, לפזר על הריבועים מעט מלח ולהשהות בצד לחצי שעה בערך להגרת הנוזלים המרים. להספיג עם מגבות נייר. 2. לקצוץ את הפטריות (לא דק מדי). 3. לחמם שמן בסיר, לטגן את קוביות החצילים עד להזהבה ולהפוך לצד השני ולהמשיך לטגן. 4. להוסיף את הפטריות ולערבב, לאחר כדקה-שתיים להוסיף את התבלינים (לא להוסיף מלח - החצילים מלוחים מספיק). 5. להוסיף את השמנת החמוצה, לערבב ולהמשיך לבשל במשך כדקה-שתיים, וזהו. אפשר להגיש, חם או קר, כתוספת למנה עיקרית, או סתם עם לחם טרי וסלט ירקות (הכי טעים על לחם שחור ביתי טרי עם כמה פלחי עגבניה בצד
). הערות: קל ופשוט להכנה. מקור המתכון: נירהמ1

yifatushc

New member
אחר"צ נעימים ../images/Emo140.gif

בהצלחה לרגל שנת הלימודים החדשה, בגנים ובבתי הספר. פירגה וניר, תודה על המתכונים!! (בקרוב נעשה שרשורי דבש...
). יפעת

למעלה