בוקר
טוב!

גליתrt

New member
בוקר../images/Emo42.gifטוב!

אחח, חזרתי לשיגרה... אתמול כשה'חצי' יצא בבוקר, הוא עשה לי הפתעה ואירגן את הצ'וצ' כך שיכולתי לישון עד מאוחר... איזה כייף!!! איך קמתי אחרת אתמול... הייתי נינוחה בעבודה... - ממש חייבים לסדר אחרת את שעות היום!!! והבוקר שוב, השכמה מוקדמת.... שיגרה! תגידו, יש מישהי שמגיעה מחר לערב ב'בית הצנחן' בר"ג
המשך יום נעים
ג
ית

candybox

New member
וואו...

שהחצי שלי יארגן את הילד... חלום
אם אפשר שזו תהיה השגרה, זה יהיה מצויין
יום טוב לכולנו

גליתrt

New member
אם אין אני לי - מי לי?

עשיתי לי הפתעה...: ה'הפתעה' הזאת עלתה לי בהדרכה ארוכה בערב שלפני, מה עליו לעשות? מה בא לפני מה? ואיך בדיוק לבצע את המשימה...? הוצאתי את הבגדים, גרביים והנעליים, סידרתי ע"י המיטה של הצ'וצ' שלא יישמעו טענות ושאלות: "איפה זה..?", "למה זה?" ואחרי שהכנתי את הצ'וצ' שמחר אבא מעיר אותו ושמעבר לכך ההתארגנות כרגיל.. הרשיתי לעצמי ללכת לישון בידיעה שמחר יעירו אותי כל 2 דק': "מה עושים עם זה..?", "הוא לא רוצה זה..." - או, כאן הגיעה ההפתעה הגדולה, הקולות האלו פשוט לא נשמעו. ת'אמת, לא התקשרתי עדיין להגיד תודה..
בן כמה הפשוש שלך? יינחם אותך לדעת שזה לקח לו (ל'חצי') 4.5 שנים..?? לעוד הרבה הפתעות כאלה, עכשיו כשהוא תפס את העניין....

candybox

New member
הו...

מוכר... כשהחצי השני שלי עושה לבייבי מקלחת, אז צריך להכין לו בגדים, טיטול, מגבת. כשבוקר אחד הוא היה צריך לארגן את הילד, כי יצאתי מוקדם אז הכנתי כמובן את התיק לגן, רשימה של דברים לעשות וכיוון שלא כתבתי לו לאסוף לו את השיער, הילד שלי היה פרוע כל היום בגן - הוא בן שנה וכמעט 7

little s

New member
../images/Emo6.gif

אני מכירה אבא אחד ששלח את בנו לבי"ס כשהוא לבוש במכנסי הפיג'מה של אחותו הקטנה... וזה לא הבעל שלי... הוא סתם שוכח לאסוף שיער, לקחת את התיק וכו'

גליתrt

New member
אז לאף אחת אין נציג באוגדת עזה...??

כי מחר יש ערב עם בנות הזוג.... מישהי

למעלה