בוקר
טוב

בוקר../images/Emo42.gifטוב

היום אני מתכננת לסיים עם כל קניית המתנות לחג, אז בטח אצא מוקדם. שיהיה לכולם יום מקסים!!

sovlanit

New member
בוקר מ ע ו ל ה !!!!!!../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

בוקר טוב לכולנו../images/Emo24.gif

קרועה מעייפות ולחתיכות. ודווקא היום כולם כאן לחוצים מוכרים נפולת, הרמת כוסית לחג וביקור של הכונסים "הפלצנים". איך שאני שונאת ימים כאלה. אשתדל להיות כאן יותר אם כי לא יחיזיקו אותי ויעצבנו אותי.

גליתrt

New member
בוקר אור../images/Emo42.gif- אחרי העדרות ממושכת..

או יותר נכון של שבוע שנראה כמו נצחחחח!!!! אז ככה... נותקתי מהאינטרנט בעקבות ה'תחרות' בין חברת הכבלים והלווין, שעשתה את שלה, רכשתי והחלפתי חברה אחת בשנייה והתוצאה, פחות 100 ש"ח בחודש שיורדים מהח-ן ומקבלת הרבהההההה יותר. אז הנה אני כאן שוב איתכם. התגעגעתי!!!! את הבית שלי ניקיתי - לא הכשרתי- לפסח, כי אני לא אהיה כאן כל החג+, את "נדודי החג" אני מתחילה היום. אני נוסעת לחמותי ומחר אני, היא והצ'וצ' נוסעים ל'סופרלנד', בשבת אני כבר נשארת אצלה.., מוצ"ש חוזרת הביתה כדי להתארגן מחדש, ביום שני שוב נוסעת אליה, אבל הפעם עם ה'חצי' שמגיע לליל הסדר... ואז שבת אצל ההורים שלי ובסוף, חג שני, טסה לבסיס של ה'חצי' להיות איתו שם. ומה שיהרוג אותי זה הא-ר-י-ז-ו-ת!!! לפחות דבר אחד, שהוא גדול, נחסך ממני - חיפוש אחר בגד לחג בשביל הצ'וצ', חמותי קנתה לי (כמו בתחילת כל עונה) בגדים בשבילו לחג (3 חליפות)+'חליפות-גן' קייציות+פיג'מה קייצית+ ח' תחתונים+גרביים+2 בובות כלבלבים, היא מדהימה אותי כל פעם מחדש
. זהו. מקווה שהכל יעבור בשלום. גלית שהתגעגעה...

sovlanit

New member
גליתRT

ברכותי לרגל שובך למחוזותינו
. כל הכבוד על השינוי החסכוני... כל הכבוד לחמותך. תהנו כולכם ב"סופרלנד" ,בחג ובחיים בכלל. ברוכה הנמצאת.

גליתrt

New member
תודה סובלנית מתוקה ../images/Emo25.gif...

כייף לחזור ל-
החם הזה.. 2 שאלות: 1. למה אני לא מצליחה להכנס ל'תפוזון'? כלומר, נכנסת אבל הוא משאיר אותי במצב זמינה אך המרקע נשאר אפור...?? 2. איפה ניתן לראות את תוצאות תחרות 'תפוח הזהב' ?? גלית

sovlanit

New member
גלית RTלגבי

ה"תפוזון" כדאי לנסות למצוא תשובה ב"תפוז תמיכה". לפעמים גם לי יש "חוסר תקשורת זמנית" לשם... לגבי "תפוח הזהב"-לא יודעת מהן התוצאות... שמחה שאת רואה במקום הזה בית חם...גם אני! כל טוב

גליתrt

New member
אז למה?......../images/Emo22.gif

כשנכנסים לחלק מהפורומים רשום שם את מקום הזכייה של אותו הפורום ובאיזה קטגוריה..?

גלית rt לא הבנתי מי משתי החברות

זול יותר. הכבלים או יס. אולי תסבירי לקשת-הבנה כמוני מה זול יותר ומה התנאים. תודה

jesenia

New member
בוקר נהדר...

העזר כנגדי בעבודה דפקה אותי כהוגן, בסוף אני נאלצת לעבוד בערב חג (לא הייתי אמורה) וכל השבוע היא מאחרת בכמה שעות טובות לעבודה. ועוד לא התחלתי לנקות לפסח (כן כן).......היום אני מתחילה במטבח, מחר הסלון והשאר ביום שישי. נשמעת תוכנית טובה, לא?

בוק"צ טוב

אני לא זוכרת עייפות כזו ממזמן
עכשיו הנסיך שלי יצא לעבודה ואני הולכת לשנות את חדר השינה שלי, לא יודעת, בא לי שהוא יהיה מסודר אחרת... כשהוא יחזור נצבע את החדר שלי ובזה סיימנו את עבודות הצבע... שיהיה לכולנו יום נפלא

sovlanit

New member
פנינוש,תהני מהעבודה ובעיקר

מהמנוחה [המתוקה] שבאה בעקבותיה... יופי שאתם בשלבי סיום. מי באמת זכה ב"תפוח הזהב"...שאלה שאני נשאלת לאחרונה... כל טוב והמון אושר

sovlanit

New member
עצמית,זו לא היתה

בננת-כסף, אלא אבטיח -פלטינה
ומפאת גודלו נאלצתי לרכוש וילה...

עצמית

New member
אני זכיתי בשנה שעברה

ב"כרוב הברונזה", אבל האוגר שלי חיסל אותו תוך דקות (או שמא היה זה הבנזוגון?)

sovlanit

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח,

ומה בכוונתך להרויח בשנה הבאה???

למעלה