בוקר
טוב

jessy19

New member
בוקר ../images/Emo42.gif טוב

היום אני סוגרת שוב לישכה כי אני מחליפה חברה שלי ומקווה שאחזור הבייתה לא מאוחר מדי, מה גם שנראה לי שהמפקד והסגן בכלל לא יהיו
אתמול העברתי את הערב יחידה,הערב עצמו עבר די בסדר אבל לפני החיילים ממש עיצבנו אותי כשהעירו הערות ממש מגעילות בסגנון של "אוף שוב הרצאה מעצבנת ומשעממת...", אני מנסה שלא להיפגע מהם אבל זה קשה אחרי שהתאמצתי והשקעתי והם לא מעריכים. באמצע ההרצאה כשראיתי שאין הקשבה עצרתי את ההרצאה ואמרתי להם שזה מאוד פגע בי כל האמרות האלה שלהם ושאני משקיעה בהרצאות המון ואם הם לא ילמדו להעריך את זה וימשיכו לומר את המשפטים האלה - הם ייענשו ואין לי בעיה לדאוג שהם ייענשו (שיחה אחת עם הסגן והם נענשים)
אתמול בעיקרון השאירו אותנו לנקיונות אבל אמרתי לרס"ר ששלשום נשארתי עד 9 וחצי בבסיס בגלל הלישכה, אתמול ערב יחידה ושמתוכנן להיום לישכה וזה לא פר אז הוא שחרר אותי אבל אז כמובן כולם פתחו עיניים למה אני הולכת והם לא אבל אתם יודעים מה- שילכו לחפש ת' חברים שלהם
בכל מקרה, שיהיה לכם יום נפלא ומקסים ומקווה שאוכל לשוב לפה בערב

sovlanit

New member
בוקר אור לכולם,

JESSY, את נהדרת כמו שאת. ההשקעה שלך בהרצאות בודאי גדולה. יישר כחך.

sovlanit

New member
סיפור מהחיים...

יום שלישי בשבוע.יום חול רגיל. אבל לא עבור הזוג הצעיר שהתכונן לחתונתו. בשעה הייעודה הגיעו למקום המוסכם לקיום הטקס. הרב המקדש ניגש עם החתן וזוג עדים לחדר צדדי. שם נחתמה ה"כתובה" כדת וכדין. הרב מצא לנכון לציין באוזני החתן את סגולת היום שנבחר לקידושין,את מעלת הנישואין וקדושתם,וברך .ברכתו היתה מעומק הלב. אחר כך,הועמדה החופה ,החתן עמד מתחתיה והכלה הוזמנה... היא היתה שם מתחת לחופה. שמלה פשוטה,נעליים שאולות והינומה שמסתירה את העובדה ששיערה לא טופל במקצועיות.על פניה מייק-אפ שגרם לה להראות מבוגרת מגילה,מעט צללית כתומה לעיניה,סומק ואודם שנראו מעט חיוורים.גם הבושם שעטתה היה בושם זול. את מוטות החופה החזיקו ארבע גברים יראי-שמיים,שלא היו מוכרים לזוג,והיו חלק ממספר של אנשים לא-מוכרים שהרכיבו את ה "מניין " הדרוש וקומץ חברים. האווירה היתה אינטימית ושקטה. הרב המקדש עמד לצד החתן הנרגש. הסביר בנועם ובמתיקות את הטקס לשלביו השונים והטקס החל. כמו במעמד הר סיני, שור לא געה,ציפור לא צייצה והיתה הדרת קודש ודממה. הכלה נראתה קורנת מאוד. ההתרגשות שאחזה בה ניכרה היטב בהתנהגותה. מתחת לחופה היא מלמלה ברכות ,כששפתיה נעות וקולה לא נשמע. הרב המקדש העניק לחלק מן הנכבדים לברך כל אחד שתי ברכות מתוך "שבע הברכות". לאחר הטקס פנו הגברים ורקדו ריקוד תוך שהם שרים "קול ששון וקול שמחה קול חתן וקול כלה"... המעמד הסתיים וכולם פנו לתקרובת שהוגשה. והנה ,הסתבר,שמספר המנות שהוזמנו גדול ממספר הנוכחים. מבלי להסס פנה החתן והציע את יתרת המנות לגמ"ח. המנות הארוזות הועברו לידי משפחת נזקקים. הנוכחים ברכו את הזוג הצעיר ופנו איש איש לעיסוקיו. רק החתן והכלה נותרו להודות על המזל הטוב שנפל בחלקם.המזל,בו מטרתם המשותפת הראשונה היא לעשות חסד עם הזולת. למרות שבתחילה נראה הכל עלוב למדי,היכתה בי ההכרה ,שהאושר האמיתי לא מצוי בהכרח בטקסים מפוארים ובבגדי יוקרה. אלא דווקא שם,בפשטות,בנתינה מכל הלב וברצון להיטיב ,שם מצוי האושר האמיתי-וכל השאר-מסיכה... ולי נותר לאחל להם באמת מזל טוב ולייחל-שברכותיהם תתגשמנה .אמן.

rrina

New member
סובלנית, ישר כוחך על הסיפורים!

האם זו חתונה שהשתתפת בה אתמול? אני אוהבת את ה"תאורה" החיובית שאת נותנת לדברים שאת רואה, גם אם ממבט ראשון הם נראים קודרים במקצת. אולי זה מה שנקרא "עין טובה". הלוואי שברכותיך יתגשמו, וכמובן - המברך יבורך!

sovlanit

New member
RRINA ,תודה על המחמאות וההתייחסות

כן,זו חתונה שהשתתפתי בה אתמול. תבורכי!

../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif

סובלנית, נהניתי לקרוא את דברייך, טקס החתונה מבחינתי הוא לא השיע של חיי הנישואים ויש כאלה שכן מתייחסים אליו כאל השיא של חייהם ואח"כ ממשיכים לשלם על האירוע עוד שנים. מה שחשוב הוא הבוקר שאחרי החתונה ושאר הבקרים לא?

sovlanit

New member
פנינה,תודה

על התייחסותך. אכן,טקס החתונה הוא לא השיא אלא החיים שבאים בעקבותיו... לעיתים,הטקס מלמד על התחלה מבטיחה לחיים של אושר. הלוואי שלכולם ההבטחה הזו גם תתגשם !!!!!![עם ו/או ללא טקס/טבעות/עדים...] חיבוק ענק

אוסה

New member
מרגש ....

ואוי כמה שאת צודקת ........ האושר זה מה שיש בפנים , זה מ שרואים על פנייך

sovlanit

New member
אוסה,תודה והלוואי

שזה מה שנקרין החוצה כי זה בא מבפנים... חיבוק

בוקר טוב בוקר טוב../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

הנה בוקר חדש הגיע בוקר חמים ובטח ירתח במהלך היום שיהיה לכולנו בוקר שקט (צה"ל פועל בחאן יונס)

sovlanit

New member
סיגליהיא,בוקר נפלא

ושהקב"ה יגן על כל מי שידו במלאכת ההגנה ,ובכלל זה אלו שעושים מלאכתם מאחורי הקלעים... הכביסה שלי מודה על החום הרב... חבר'ה -לשתות והרבה-שלא נתייבש חלילה... יום נפלא

smagi

New member
בוקר טוב לכככככוווווולן ../images/Emo24.gif

אתמול הכנתי את המצות ויצאו לי על הפנים
כמו לחם דק ויבש אפילו ביס אי אפשר היה לקחת. מגי

sovlanit

New member
SMAGI,

זו הפעם הראשונה... בפעם הבאה זה יצליח לך. אל ייאוש. הרסתי המון חומרים וכלי מטבח עד שלמדתי לטגן חביתה.... יאללה,קחי את זה כנסיון ראשון ומלמד... יום טוב

מגי../images/Emo24.gifאם כך יצא אז יצא לך

מצות למהדרין
וחוץ מיזה., בעלי טוען ש: פעם ראשונה טועים ופעם שניה טעים.

בוקר טוב לכולנו !

מזמן לא היה לי פנאי להכנס ולכתוב ברכת בוקר טוב ... אז היום לקחתי לי פסק זמן מהכל וישבתי לקרוא קצת וגם להגיב ! לפני חודשיים בדיוק (ממש היום לפני חודשיים ילדתי) קיבלתי את הנס השלישי הפרטי שלי ואני מאושרת מאוד אבל גם שחוקה .... כועסת על עצמי על ההרגשות האלה אבל כולנו בני אדם. בכל מקרה הוא מקסים וכבר ישן כל הלילה (ממשיך את המסורת שהתחילו האחים שלו חחחחחחח) ואני ממש
בו עד השמיים (כאילו איך אפשר בלי הא? ) אז זהו אחרי ששפכתי קצת את הלב מאחלת לכולנו בוקר טוב ובעיקר שקט !!!!!

sovlanit

New member
נטלי של שלושה מלאכים,

אכן,כל ילד הוא נס גדול.וכשמסתכלים על זה ככה האושר ממלא ואין מקום לרגשות אחרים... ועל מה בדיוק את כועסת??? שוב,אאחל לך מזל טוב. ופיסת נסיון- הם גדלים מהר משנדמה לנו... את מוזמנת לשפוך את הלב כאן ת מ י ד !

למעלה