בוקר
טוב

בוקר בוקר בוקר איזה בוקר נהדר

הבית נקי אין כביסות וכבר הספקתי לבשל נכון שזה נהדר אתמול בחיר ליבי ואנוכי הרבצנו מזה ניקיון לבית כולל חלונות . אני יודעת לבחור אה
חחחחחחחח מישהיא רוצה שאלווה לה אותו 40 ש"ח לשעה לא פחות חחחחחחחחח
בקיצור יש מיכרז כל המרבה במחיר היא הזוכה

חחח... הלוואי על בעלי...

אצלנו זה מה זה מבאס... אני מסדרת כל היום את הבית, הוא חוזר וישר הבית מבולגן בחזרה. קסם, הא?!...

יעלי - כנ'ל אצלי. כל חיי לא הצלחתי

לחנך את בעלי להיות טיפ טיפה מסודר. בתחילת הנישואים הייתי מאד מדוכאת מהעניין. גם הבנים לא עזרו בכלל. אבל במשך השנים הבנתי שלא יעזור לי כלום. אני רואה את כל החברים שלנו, כמה הם עוזרים בבית. אבל אני התברכתי בבעל עם ידי זהב. הוא מתקן הכל בבית. הוא מטפל בעצים בחצר, גוזם , מזבל. אני רק שותלת וקוטפת את הפרחים. השבוע הורדנו את כל הלימונים מהעץ והוא סחט את כולם - כדי שיהיה לנו לימונדה כל הקיץ. כולם אמרו שזה פשלה שלי שלא חינכתי אותו להיות מסודר. אני לא מספיק חזקה ואני לא אוהבת לריב. אז לפחות את תתחילי לחנך אותו מעכשיו. חוצמזה שאתם כבר בדור אחר, שהגברים מעורבים בכל עבודות הבית.

אנילה1

New member
פוצי, יש לך יופי של בעל. חרוץ.

תגידי איך עושים לימונדה לכל הקיץ מקפיאים?

אנילה זה לא בעיה בכלל

אחרי שמוציאים להם את כל המיץ שופכים לתוך שקיות הקפאה ומקפאים זה בכלל מזה פטנט טוב צריכה מיץ לסלט זורקת קרחון של לימון ונותנת לו להפשיר עם השקיות האלו אפשר לחתוך כמה שצריך

אנילה1

New member
רעיון מעולה פוצי. אני יכולה לקנות

לימונים ולסחוט ולהקפיא את המיץ

אנילה אני עדין לא פוצי אבל לא משנה

אפשר לקנות ואפשר לעשות טיול לפרדס לימונים חחחחחחחחחחחחח

אנילה - בעלי מכין כמה בקבוקים של

מיץ לימונים טבעי. אני משאירה אחד ואת השאר אני מקפיאה (בקבוקי פלסטיק) את הבקבוק אני מערבבת עם קצת פחות מקילו סוכר ושמה במקרר. לוקחים קצת מהתמצית - מוסיפים מים ואם רוצים גם נענע או פלחי לימון שלמים ומגישים - איזה תענוג, ביחוד בחדשי הקיץ החמים. כל פעם שנגמר הבקבוק שבמקרר - שולפים מהמקפיא את המיץ הטבעי, מפשירים וחוזר חלילה. לבריאות. רק עכשים התיישבתי ליד המחשב וכבר אני צרכיה ללכת להתחפש. יש לנו מסיבת פורים הלילה.

אנילה1

New member
פוצי, זה נשמע נפלא, רק שלי אסור

לשתות עם סוכר בגלל עודף משקל, אפשר להקפיא רק את הלימון בלי סוכר?

מקפיאים רק את מיץ הלימון הטבעי -

ללא הסוכר. את הסוכר מוסיפים לאחר ההקפאה. כמובן אפשר להוסיף ממתיק מלאכותי, או למי שמסוגל לשתות ללא ממתיק בכלל. כמובן זה רק התרכיז.

אנילה1

New member
יעל, תכתבי הוראות הפעלת הבית,

ושימי על המקרר. תגידי שבשביל הבית צריך 2 מפעילים. כשאת לבד מפעילה אותו זה לא כל כך טוב. אם הוא היה עוזר להפעיל, זה היה יוצא יותר טוב. הוא בטח לא יודע לנקות בכלל, כי בטח בבית הוא היה פרימדונה. הבן שלי למד אצלי לנקות את הבית, לבשל, לתפור כפתורים וחולצות קרועות, לכבס בגדים בידיים וגם במכונה. וגם לגהץ. מאשתו למד להיות אבא מושלם. מי רוצה את הבן שלי בהשאלה?

אוסה

New member
אנילה

בעלי למד מאמא שלו להתפנק, אני לא אשכח שהיינו חברים הוא היה אלרגי לאבק , הוא היה מתעטש בצורה מדהימה השיא הגיע ל25 -20 ....... במשך הזמן גם ירד לו פרופיל בצבא בגלל זה כי הוא היה מקבל זריקות כל שבוע !!!!! ריחמתי עליו הלכתי איתו לקבל זריקות שבוע שבוע במשך שנים !!!!!!! כאב לי כשכאב לו אבל .....כאב לי יותר לעשות הכל לבד כי הוא אלרגי לאבק!!!! עד שאמרתי לו אחרי החתונה אלרגי אלרגי אבל קשה לי אחחרי שניקה שטיחים קצת פתאום ראיתי שהבחור הפלא ופלא כב לא אלרגי אין אפצי אין כלום !!!! אז היום בדיעבד אני חושבת שהוא היה אלרגי ל ........... אבל יאמר לזכותו שישנם דברים שהוא עושה .....לעיתים ...נדירות ....

אנילה1

New member
אוסה, דוקא בעלי בסדר בעניין הזה.

הוא מכבס, מגהץ, שוטף כלים. יחד אנחנו מנקים את הבית. יחד עושים קניות. אני מבשלת. מעבירה דירות, קונה רהיטים לדירה מוכרת רהיטים ישנים חותמת על חוזים, מסדרת את הילדים. מושיטה עזרה כשצריך. ויודעת גם לכייף. כל החברות שלי באות לסייר איתי בתל אביב. אני מראה להם מקומות שהם לא מכירים בעיר. אנחנו הולכים להמון סרטים, הצגות ומופעים. ואני סתם משוטטת בעיר להנאתי, אני מרגישה כמו בחופשה בחו"ל. איזה כייף

דווקא הוא כן יודע לנקות

הקטע הוא שהוא מתעצל... נגיד אני אומרת לו לשטוף כלים, עד שהוא ישטוף אני כבר אשטוף פעמיים. או להוריד זבל... זה בכלל סיפור. ה"צפרדע" פה לא הכי קרובה ואני שמה ערימות של שקיות זבל ליד הדלת כדי שיזרוק כשהוא הולך, והוא כל פעם "שוכח"... (פשוט לא רוצה לזכור) אבל הכי מעצבן: א. כשהוא לא מחזיר דברים למקום או לא סוגר אחריו דלתות (בבית או של הארונות). ב. כשהוא חוזר לבית המסודר וישר מרוקן את הכיסים מכל הדפים והפתקים על השידה הגדולה בחדר שלנו, וזורק את הבגדים על הרצפה... האמת שלגבי הניירות זה השתפר קצת כי פשוט שתי לו על השידה שלו ניילונית קטנה עם כל הפתקים והכרטיסי ביקור, והוא למד לשים שם... עכשיו צריך לטפל בבגדים. אני צריכה לקנות איזה עמוד קולב כזה דקורטיבי וזה יפתור את הבעיה אני חושבת...

למעלה