בוקרטוב היום אנחנו מוזמנים לברית בצהריים. שיהיה לכולם יום מקסים
נ נויה של 4 New member 17/2/04 #1 בוקר../images/Emo42.gifטוב היום אנחנו מוזמנים לברית בצהריים. שיהיה לכולם יום מקסים
פ פנינה ושלושת הדובים New member 17/2/04 #3 ../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif היום לא אהיה פה כל הבוקר, ש לי משהו חשוב לעשות ואני כ"כ שמחה אז שיהיה לך יום נפלא ומלא קסם נויצ'ו תהני בברית
../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif היום לא אהיה פה כל הבוקר, ש לי משהו חשוב לעשות ואני כ"כ שמחה אז שיהיה לך יום נפלא ומלא קסם נויצ'ו תהני בברית
נ נויה של 4 New member 17/2/04 #5 מה זאת אומרת מי? מישהו שנולד לו ילד לפני שבוע (הילד הזה, במקרה לא נולד לפני שבוע)
S sovlanit New member 17/2/04 #7 פנינוש ונויה, וכולם-ת ה נ ו ! פנינה מהעניין החשוב, נויה מהברית, וכל השאר-מכל סיבה שהיא...
א אדית האחת New member 17/2/04 #11 ../images/Emo42.gifבוקר טוב לכולם הבוקר שלי התכיל מאוחר האינו אתמול בבר מיצוה של השכנים והלכנו לשון מזה מאוחר גם הילדים כולם בבית לא יכלו לקום בבוקר המשך יום נעים לכולם אדית
../images/Emo42.gifבוקר טוב לכולם הבוקר שלי התכיל מאוחר האינו אתמול בבר מיצוה של השכנים והלכנו לשון מזה מאוחר גם הילדים כולם בבית לא יכלו לקום בבוקר המשך יום נעים לכולם אדית
S sovlanit New member 17/2/04 #12 אדית, מזל טוב לשכנים. ששמחות תהיינה תמיד הסיבה לשינה עד מאוחר.רק שמחות. חיבוק.
ג גליתrt New member 17/2/04 #13 חה אדית, גם אנחנו... חזרנו אתמול מאודדד מאוחר מבר-מצווה, לא של שכנים כי אם של בני דודים... המשך יום נעים גלית
חה אדית, גם אנחנו... חזרנו אתמול מאודדד מאוחר מבר-מצווה, לא של שכנים כי אם של בני דודים... המשך יום נעים גלית