בוקר
טוב

בוקר טוב לכולנו ../images/Emo24.gif../images/Emo1.gif

היא ישנה כל כך טוב הלילה הנסיכה שלי הקטנה, אז תגידו לי למה אני עדיין עייפה מאוד?

הצתברות של חוסר שינה

מקירה את זה זה לא משנה כמה את ישנה זה אף פעם לא מספיק

עציון

New member
סיגליא. לי אין תינוקות בבית ובכל

זאת אני עייף כל הזמן...למה? מה עשיתי? למה ביום ראשון אני מחכה לשבת ובשבת אני מחכה ל...שבת הבאה? אנחנו דור עייף.....

אנילה1

New member
עציון, אנחנו לא דור עייף, פשוט

החיים שלנו משעממים. אתה בטח סבא ממש טוב. כולך למען הנכדים. כמו שהיית למען הילדים. למה שלא תתפרע קצת? נניח תסע לטיול לתילאנד. משהו קיצוני כזה. תעשה משהו חשוב לעצמך. כשעבדנו העבודה הגדירה אותנו. נתנה לנו חופש מהבית. אבל גימלאות אנחנו כל הזמן מתעסקים עם הבית. וזה אמור להיות אחלה ונפלא ומה לא. אבל זה לא. צריך משהו שילהיב את הנשמה, וזה בטח לא קשור לנכדים, אלא אם כן אתה טיפוס של גננת. מה עושה לי טוב? לקחת את עצמי ולשוטט ברחובות תל אביב לפחות 4-5 שעות, להתבונן בה מנקודת ראות של תייר. אני חוזרת הבייתה עם תחושה של חו"ל. איזה כייף.

עציון

New member
אנילה 1. את מדברת אלי?

על מה את מדברת? חיים משעממים? אני? מצטער. לא בסרט הזה. "תעשה משהו חשוב לעצמך". נו. טוף. אנחנו לא מכירים. אצלי מתחיל היום בשעה 6 ומסתיים בחצות. כמעט ולא בבית. טעית בכתובת. "טיפוס של גננת"...... אללי לי. עציון הגננת..... טוב. את יודעת מה. פעם הבאה שאת עומדת לשוטט בתלהביב אנא תני קריאה אני בא לשוטט איתך.(חו"ל במחיר מבצע....) הולך?

אנילה1

New member
עציון, מה אתן אומרות בנות?

הרגע קבלתי הצעה לצאת ביחד עם עציון לשוטט בתל אביב. נחמד מאוד:) מי אמר שהחיים לא מתחילים אחרי הפנסיה?

עציון

New member
שרחתוש. היזהרי. אתמול היו לי 2 פסים

ועדיין לא הבנתי פירושם......

אנילה1

New member
סיגלי, את עייפה כי את עדיין לא

רגועה לגבי כוח החיות של בתך. השינה שלך לא עמוקה, כי את דואגת לה. זה מובן אחרי מה שעברתן שתיכן. לדעתי השינה שלך תסתדר כשהודיה תהיה מספיק גדולה, וההתפתחות שלה תהיה תקינה. כשתהיה בת שנה בערך. הכי טוב לא להתעצבן על העייפות. לנסות לנמנם בשעות שהיא ישנה ולא להתפתות למלאכות הבית.

sovlanit

New member
אדית,

שתמיד כולם יהיו בריאים. יחי השקט המבורך... חיבוק ע נ ק

גליתrt

New member
בוקר...../images/Emo42.gif

תגידו איך אתם עושים את זה...... להכנס בשעות מוקדמות לכאן?? גלית

למעלה