בוקר
טוב

בוקר טוב לכולם../images/Emo1.gif../images/Emo42.gif

עיייייייפפפפפפפפפפפפפההההההההההההההההה................ סוף שבוע? יש אורחים!!!!!!!!!!!!!! כל השבוע היה אצלי פקוק מאורחים ואני התעייפתי.! נקווה ששבת ננוח יותר............

עציון

New member
סיגלוש!!!!!!!!שבת שלום......

בינתיים אני לא מטריד אותך. מחכה שהילדה תגדל .... מה שלומך? ולמה שלא תהי עייפה? אפשר לגדל ילד ברעננות? אולי רק נויה שגרה ברעננה... שתהיה לך ולמשפחתך שבת שלום ושלווה... שלך, עציון

שבת שלום עציון../images/Emo24.gifתג'עג'תי

מה שלומך אתה ואיך המרגש? אני אהיה בסדר בסוף , זה רק עניין של זמן. שבת שלום ומתוקה ומחכה להשתמע איתך. אגב. אם יש לך icq או מסנג'ר שלך לי במסרים ונתכתב.

שש שבע

New member
תשלחי לי במייל את הכתובת הנוכחית של

שלך, או תבקשי במסנג'ר להיכנס אלי כאיש קשר (לפי כתובת הדוא"ל שלי) ואני אאשר את זה. ואז חופשי נוכל להתכתב. תיבת המסרים שלי פשוט לא עובדת כשצריך אותה.

שש שבע

New member
למה שלא תגייסי את האורחים להיות

ביבי סיטר ותלכי לישון? העולם יעמוד על תילו עד שתקומי,באחריות.

כן ממש, ../images/Emo4.gif

אפילו עם אבא שלה היא לא נשארת כשאני רוצה להתקלח. אני שמה אותה לישון בכדי שהיא לא תבכה בזמן שאני מתקלחת או שמה לה חולצה שלי על העגלה בכדי שתחשוב שאני עדיין איתה. אין מה לעשות? היא איתי 24 שעות ביממה ורק אליי היא רגילה. אני יודעת שזה נורא, אבל היא מאוד מאבדת עניין מאנשים שמרימים אותה בידיים ומיד מתחילה לבכות. אתמול למשל באה לאסוף אותנו חברה ונתתי לה את הודיה בשביל להכנסי את העגלה לאוטו. הודיה חייכה אליה חיוך קצר ומיד התחילה לבכות. אני יודעת שאלו צרות של ילד ראשון אבל זאת בעיה גדולה מאוד. הנה אני צריכה לחזור לעבוד ב 1/3 ואני אובדת עיצות. אומנם אחותי הבכורה תטפל בה אבל גם אותה היא לא מכירה, רק יצא שהשבוע הזה אני חייבת ללכת אליה יום יום בכדי שהילדה תכיר אותה.

אנילה1

New member
סיגלי חמודה, אל תפחדי. הילדה

תתרגל צ'יק צ'אק לאחותך. לא בטוח שהיא תרצה להיות איתך כשהיא תתרגל לאחותך. ואולי זה יעליב אותך. אבל גם זה עובר.

אלה גם התפילות שלי

במיוחד כעת שהודיה חולה, הזמנתי לה רופא הבוקר הביתה. בזכות נויה שהייתה זמינה עשיתי את זה מהר יותר. תודה נויה

jessy19

New member
בוקר...

טוב אני עדיין לא יודעת... אבל מקווה שהיום הזה יהיה טוב יותר מאשר כל השבוע כי היה לי שבוע ממש על הפנים...

צהריים טובים../images/Emo42.gif

לא הייתי בבית בבוקר ופספסתי את השליח של הדואר עם שתי חבילות, אחת לא מעניינת ואחת מאחי הקטן שנמצא ביל מיאמי (ביל מיאמי=בדיחה פרטית). שתהיה שבת של קסם לכולם

שבת שלום ומבורך לכולנו ../images/Emo23.gif

שתהיה לנו שבת נפלאה ונעימה נשתמע בצאת השבת. שבת שלום.

למעלה