בוקר
טוב

בוקר טוב גם כאן../images/Emo3.gif../images/Emo183.gif

כן........... גשום באילת לא מאמינים? תרדו לאילת

sovlanit

New member
סיגליהיא,בוקר מצויין,

תודה על ההזמנה . אצלנו שמש. מעדיפה להשאר כאן. גם אני שונאת את החורף...
ד"ש להודיה.

חולה על חורף אבל עם תינוקת זה

קשה, קשה (במבטא רוסי). לצאת החוצה ממש אסטרטגיה. שמיכות, פוכים ומעילים ומה לא? אתמול הגעתי הביתה אחרי הברית מעולפת לגמרי. אמא שלי שמרה על הודיה בבוקר ורצתי בטיל לסופר ולסופארם ולטבע נאות ולבנק ומעבדת צילום וכל זה בשעה!!!!!!!!!! תתארו לכן איזו מהירות. ולמה? הודיה עדיין לא רגילה לאנשים אחרים (וזה כולל את אמא שלי) ונלחצתי מעצם המחשבה שהיא תתעורר ולא תראה אותי. לפני כחודש שמתי אותה אצל אמא שלי ויצאתי לסידורים. כשלקחתי את הודיה הביתה היא לא שחררה לי מהידיים ובכתה בכל פעם שניסיתי להניח אותה, הרגשתי שהיא חרדה שאנטוש אותה שוב. תגידו מה שתגידו אבל ילדים מרגישים אבל בגיל כזה. טוב., לקחתי לה בגדים בכדי להלביש אותה לברית אבל אמא שלי נזפה בי שקר בחוץ מאוד ובאולם יהיה ריח חזק של סיגריות. מה אגיד? השארתי אותה והיה חבל לי אבל אמא צדקה היה קפוא בחוץ ובאמת היה מלא סיגריות, אין מה לעשות (גם אני תרמתי לעשן)

סיגל בוקר טוב

חרדת נתישה אין לה גיל הם מרגישים בזאת מי שהם נולדים אבל פטנט קטן למנוע את זה כאשר את יודעת שאת צריכה להשאיר אותה לזמן מה אפילו הקצר ביותר תשאירי לה בגד שלך שלבשת עם הריח שלך צמוד אלה זה מאוד מרגיע אותם היא תריח אותך ותחשוב שאת לידה אני האיתי עושה את זה כאשר הם היו תינוקות בלילה כאשר הם היו נירדמים לי על הילדים מקירה את זה כאשר נירדמים לך על הידים את באה להניח אותם במיטה והם מתעוררים אז מראש האיתי לוקחת חיתול מניכה אותו עלי ועליו את התינוק וכאשר מעבירים למיטה יחד עם החיתול עדין יש להם את הריח כאילו את לידם וזה מאוד מרגיע אותם באהבה אדית יורם אוהבת אותך

צודקת אדית כך אעשה

כבר אמרו לי שכך אפשר. הנה היא בעגלה ומחזיקה לי את האצבעות. איזו מתוקההההההההההההההההההה

Galit29

New member
סיגלינקה

אמא שלך צדקה - אחרי מה שקראתי שעברת עם הנסיכה הקטנה שלא תוציאי אותה מהבית במזג אויר כזה

אנילה1

New member
אדית איזה רעיון. אני מעבירה אותו

לכלתי. התינוק שוב לא ישן טוב, חזרו שבועיים אחורה איתו.

חזרנו, איזה מזג אויר משוגע../images/Emo46.gif

התחיל חורפי וגשום משהו הורדתי מהר כביסה מהחבל שלא תתרטב לי פתאום התבהר לחלוטין החלטתי לצאת עם הילדה קבעתי עם נטלי להפגש במרכז העיר. לפתע שוב מעונן הלבשתי היטב את הילדה התלבשתי גם אני חם. יצאנו, התבהר כמעט לחלוטין טיילנו עם העגלות וירדנו עד למרכז העיר נכנסנו לשילב, משכנו את התמונות וקניתי מוצר חשמלי. החלטנו : א ו כ ל ודחוף!!!!!!!!!! ישבנו בבית קפה הזמנו ארוחת בוקר - ע נ ק י ת !!!!!!!!!!!! בום....... חושך! אמאל'ה עוד מעט יורד מבול. נ ע ל יים ! התבהר, חום אימים הגעתי הביתה מזיעה יותר מאוגוסט באילת. מזג אויר נשוגע כבר אמרתי????????????

למעלה