בוקר
טוב

sovlanit

New member
ננננננננננננננוווווווייייייייייייהה

צחקתי וצחקתי . יישר כח,מותק. ומה נגיד לך? הלוואי שכל בוקר נזכה לצחוק ולעוד צחוק. כל טוב,יקירה.

וכמה שאלות

מישהו יודע, מה עם: נטלי מגי אמא של מוריה מנופית - מה שלומך? דיתוש - איך יצא החמין? שריתוש - מה שלום הבן שלך? ומה שלום כולם? (אם שכחתי מישהו, לא לכעוס) אולי נתפקד???

geni1

New member
הי לכולם!../images/Emo24.gif

אני בהפסקה קטנטנה מהלימודים - יש לי מחר מבחן ענקי! נויה - החמין יצא משהו משהו!ממש תענוג!

sovlanit

New member
ומה עם אלת הנקמות?

סיגליהיא? הטריפוליטאית? וכל אלו שהיו ו..."נעלמו".

אני עכשיו חזרתי הביתה

בבוקר לקחתי את הילדים שלי להורים לאכול ג'חנון, משם המשכנו לטיול טרקטורונים ליד ירושלים. האמת, זה יכול היה להיות הרבה יותר טוב אם המדריך לא היה כ"כ שובינסט לא זוכרת שאי פעם נתקלתי בכזה אדם אדיוט איך שהגענו, הוא כבר אמר שהטיול לא יהיה כ"כ כייפי כי יש שם גם אישה (אני) אח"כ אמר לאחים שלי שלא כולם נוהגים טוב ובטח לא אישה (אני) ובדרך הוא כל הזמן האט כי יש שם אישה שיכולה להתהפך אם נעבור את ה -20 קמ"ש (שוב אני) כשירדנו סוף סוף מהטרקטורון אמרתי לו בדיוק את מה שאני חושבת עליו והאישה שהייתה אמורה לעלות אחריי קיבלה ממני המלצה לא לבזבז את הכסף שלה לחינם ולקבל השפלה במקום הנאה

אנילה1

New member
פנינוש, היית צריכה להגיד למדריך

שאת מודה לו שהוא שם אותך במרכז. שלפעמים טוב להגיע למקום כזה ולקבל כזה כבווד, שכל הגברים עושים מה שאת צריכה.. כי ככה הם מזכירים לך שאת אישה ונותנים לך כבוד שמאיטים את הנסיעה לכבודך. איזה ג'נטלמניות מצידם.

saritoosh22

New member
אני כאן

בן מרגיש נהדר, כאילו לא היו דברים מעולם, ההחלמה הייתה בת יום. קיבלתי את המייל שלך, טרם הספקתי לענות, הייתי עסוקה עם פשוש שחוגג מחר (יום ראשון) יומולדת שנה. ועכשיו אמא מנפחת בלונים בכל הבית (נגמר לי האויר). הנה תמונה שלו לכבוד האירוע.

למעלה