בוקר
טוב

פנינו'ש שלי...

היי מותק צהריים טובים גם לך . אני עכשיו בבית בפ"ת כמו ששמת
. יד לי משהו להגיד לך והוא: אני מאוד כעסתי על קטי ועל סימה היום, ואת בטח רוצה לדעת למה..... אז ככה:אתמול בלילה קבעתי עם סימה שתבוא איתי לפה (לפ"ת) בשעה 12 בבוקר ןסימה אמרה לי בסדר, ועוד שאלתי אותה אם היא תבוא איתי בטוח והיא אמרה שכן.טוב קמתי מוקדם ניקיתי סידרתי את הבית וכ'ו והשעה היתה רק 11.00 בינתיים התארגנתי וחיכיתי לסימה .פתאום בשעה 11.45 היא מתקשרת ואומרת שניסע קודם עם קטי לאור יהודה(לא יודעת למה)וחרי זה היא תשים אותנו בפ"ת אמרתי טוב וסימה אמרה לי תבואי עו 10ד'ק כי אני הולכת לקנות משהו אמרתי טוב. השעה היתי 12.00 פתאום קטי מתקשרת ושאולת למה אני רוצה שסימה תבוא איצי ואמרתי לה סתם אז היא אמרה שהיא צריכה את סימה ואם היא תהרוג היום משהו זה יהיה בגללי,אמרתי לה תביא את סימה רגע אז סימה אמרה לי בואי רגע אליי אז אמרתי לה לא רוצה אז היא שאלה אותי מה את כועסת אז עניתי לה בעצבים "לא!!!" וכן כעסתי ונפגעתי כי אם היא לא היתה מבטיחה שהיא תבוא הייתי נוסעת יותר מוקדם ומגיע יותר מהר(בגלל הפקקים בצהריים)את חושבת שאני צודקת?.

אוסה

New member
היי יקירירתי

ראשית ולפני שאני מתחילה ....."נו דרור אתה בא??" טוב תקשיבי , במקרה אני רואה את ההודעה הזאת , תביני אין לך מה לכעוס עליה , זה לא שווה !!!!!! תגידי , קרה משהו שהגעת מאוחר לפתח תקווה ???????????? עזבי שטויות , אל תתעקבי על זה !!! הרי אצן חברות , ...... יאלה יקירה ביי ביי ותחשבי על זה אוססססססססססססססססססססססססססססססססס

צןדקת מותק..

לא לא קרה כלום שהגעתי קצת ויתר מאוחר אבל באותו רגע זה קצת עיצבן אותי אבל לא משנה הרי את יודעת שאני
אוהבת מאוד את סימה ואני לא יכולה לכעוס יותר מ15 דקות עליה.טוב אני אוהבת אותך וביבי לילה טוב לך

אוסה

New member
למרות שאמרתי ...../images/Emo24.gif

טוב אז למרות שאמרתי לך אני גם אכתוב לך .....
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למרות שבשנה הזאת אכן פרחת !!!!! אני מאחלת לך שבשנים הבאות תמיכי כך ואף יותר טוב ,......ואני בטוחה שיהייה יותר טוב ...!!!! אז תהני מהאושר הזה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ודרך אגב שמת לב שהייתי אצלך היום ? בצהריים...

למעלה