בוקרטוב
G geni1 New member 8/12/03 #2 בוקר טוב../images/Emo39.gif אוף , בקושי ישנתי הלילה בגלל ההתקררות שלי, ועכשיו אני צריכה ללכת ללימודים בכלל לא ערנית וחולה...
בוקר טוב../images/Emo39.gif אוף , בקושי ישנתי הלילה בגלל ההתקררות שלי, ועכשיו אני צריכה ללכת ללימודים בכלל לא ערנית וחולה...
נ נטלי של דורון ויהונת New member 8/12/03 #4 בוקר טוב! מצטרפת לחולים!!! הודעה מפורטת עפ העדכונים שהבטחתי מיד !
ס סיגי המקורית New member 8/12/03 #6 בוקר טוב נויהל'ה, מצדיעה לך על ה- 4 אחרי לילה בלי שינה של 2 האפרוחיות שלי, החלטתי שזהו זה. אין יותר , הברז נסגר . תגידי אין מקום לשים אותם עד גיל 18 ואח"כ שיחזרו אלייייי
בוקר טוב נויהל'ה, מצדיעה לך על ה- 4 אחרי לילה בלי שינה של 2 האפרוחיות שלי, החלטתי שזהו זה. אין יותר , הברז נסגר . תגידי אין מקום לשים אותם עד גיל 18 ואח"כ שיחזרו אלייייי
פ פנינה ושלושת הדובים New member 8/12/03 #9 בוקר טוב עבר עליי לילה מאחד הגרועים שעברו עליי, לא ישנתי כל הלילה מרוב כאבים ובסוף לקחתי 4 אדויל בשביל להצליח לעבור את שארית הלילה (משהו כמו שעה עד שהילדים הלכו לגן) מקווה שאני ארגיש טוב מהר, אני שונאת להיות חולה ואין מי שיטפל בילדים במקומי
בוקר טוב עבר עליי לילה מאחד הגרועים שעברו עליי, לא ישנתי כל הלילה מרוב כאבים ובסוף לקחתי 4 אדויל בשביל להצליח לעבור את שארית הלילה (משהו כמו שעה עד שהילדים הלכו לגן) מקווה שאני ארגיש טוב מהר, אני שונאת להיות חולה ואין מי שיטפל בילדים במקומי