בוקר
טוב

בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif

איזה בוקר של כיף איזה כיף שהיה לי הבוקר
מה שלום כולם הבוקר? וואלה אני מתגעגעת לסיגל יש עדכונים ממנה?

היי לכולללללללם ../images/Emo24.gif

הברזתי לשעה מהבית לעשות משכורות. לא לחשוש, אני עדיין בשמירה מלאה ומכרסמת צפורניים עד ליום רביעי למוניטור ולהערכת משקל. מחבקת ואוהבת את כולכם . ראיתי פה ושם את ההודעות וגם נטלי עידכנה אותי. תודה למנופי ולאמא של מוריה על הדאגה הגדולה מצטערת שלא יכולתי לענות לכל הטלפונים כי הייתי צמודה רוב הזמן למוניטור ופיספסתי מלא הודעות. עדיין מקווה שהערכת המשקל והפספסו לש שבועיים בגדילה תלוי בחישוב שאינו מדוייק של גיל ההריון ולא חלילה משהו אחר. הרופא האישי שלי מאוד היסטרי אבל אין מה לעשות , חשוב להיות היסטריים מאשר שאננים. רופא אחד העריך : 1840 גר' רופא שני : 1700 גר' רופא שלישי : 1630 גר' נו???????????????????? אז עשו לי בדיקת שיליה בשביל לראות שיש זרימת דם תקינה והיא אינה מזדקנת (זה מסוכן) והיא אכן תקינה , זה אומר שהעובר קטן וזהו זה. אז יגדל בחוץ - אימי אומרת !! זהו בנתיים, אני עפה לעשות משכורות ומידי פעם אכנס לראות ולהתעדכן. אחיין שלי הבטיח שיבוא אליי הביתה לסדר לי אינטרנט במחשב ואז אוכל להיות מחוברת.

12אניהיא

New member
הייייייי סיגל../images/Emo24.gif

טוב לראות אותך. אני חייבת לספר לך שאצלי בכל ההריונות הערכת מישקל הייתה שגויה, לדוגמא את הבן שלי העריכו שבועיים לפני הלידה 2200 והוא נולד אחרי שבועיים כאמור 3.460. יש מצבים שהם טועים בגדול וזה חוזר אצל כמה רופאים. לא אומרת לך להיות שאננית אבל גם לא להיות כל כך לחוצה. תמשיכי לשמור על עצמך תנוחי הרבה תאכלי טוב ואני מתפללת שהכל יעבור בשלום.

מנופ

New member
בוקר טוב לכולם

יש, הסתו הגיע לחיפה. איזה יום מעונן יש היום. שיהיה לנו אחלה יום מנופית

mariana

New member
סגליייייייייייי../images/Emo24.gif

אני שמחה לשמוע שהכל בסדר העיקר שתשמרו על עצמכם ותחזרו בריאים ושלמים הכי חשוב. ותמשיכי לעדכן אותנו מדי פעם אוהבים ומתגעגעים אלייך

sovlanit

New member
../images/Emo24.gif הייייי סיגליהיא,כיף שאת כאן

אינשאללה שהאחיין יחבר את המחשב שלך בבית עוד היום... שמרי על עצמך ועל קשר. איחולים להמשך הריון מוצלח ולידה מרנינה...

סיגלי../images/Emo24.gif

מקווה שיהיה לך אינטרנט בבית בקרוב. נוחי-נוחי-נוחי תרגישי טוב

למעלה