בוקר
טוב

אורא

New member
../images/Emo42.gifבוקר בוקר ../images/Emo96.gif

אני רואה שבזמן האחרון יש כאן פעילות מוגברת ...... תשאירו שאריות גם לצעירות לא לחטוף הכל בבקשה

בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif

איזה כיף זה. אתמול כבר בשעה שבע הייתי עייפה, בשמונה כבר הייתי במיטה ונירדמתי כמו מת. הבעיה שבשעה 2.5 כבר התעוררתי, אבל משכתי איכשהו את הזמן במיטה. היה לי מאוד קל לצאת מהמיטה קצת לפני שבע ובאיזי להכין את הילדים לגן. כבר הספקתי לקפוץ לאמא שלי לקפה ועכשיו אני פה, הולכת לתלות כביסה ולהפעיל עוד מכונה. נראה לי שאם אני אעבור את היום הזה בלי שנת צהריים אני חוזרת לשיגרה של לישון מוקדם ולהתעורר מוקדם אחלה יום שיהיה לכולנו

jif

New member
בוקר טוב לכולם

תגידו, מה יהיה עם החום הזה? חזרנו לישון עם מזגן-אין ברירה

מנופ

New member
ג'יפ עברת לגור באילת?

על איזה חום את מדברת? אצלינו מזה קר בלילות, אבל בבקר מיד כשעולה היום איתו מגיע גם החום.

אני כאן, אפשר להתחיל../images/Emo8.gif

אומנם קצת בדיכי וכואב לי הראש אבל זה בטח רק ישתפר במשך היום. אז., לא חגגתי ולא נעליים (אבל היום הכרטיס יתחיל לחגוג) הגעתי הביתה ישר לנקיון ולכביסות ולארוחת הערב אחותי קפצה לאחל מזל טוב אחייניתי התקשרה לבכות לי בטלפון שהיא מתרגשת מיום ההולדת שלה (מפגרת, רגשנית) והבעל שלי.,? מסתכל עליי ופתאום שואל "איך זה לגדול בשנה????" רציתי להדביק לו את הצלחת בפרצוף מעצבים ועלבון אבל אחותי פתאום הגיעה עם המתנה של בעלי (שרשרת - מ ק ס י מ ה) ואז הבנתי שהדביל בעצם (לדעתי) שכח והזעיק את אחותי שתרוץ לקנות לי משהו. יצא בכבוד אבל נעלבתי רק מעצם המחשבה שלא התקשר במשך היום לאחל לי מזל טוב. (אפילו חבר שלי מלפני 22 שנה התקשר לאחל מזל טוב, נו????) רגשנית תגידו????? לא! זה בטח ההורמונים.

למעלה