בוקר טוב שיחייך לנו כל היום
G G I R L P New member 4/12/07 #2 בוקר../images/Emo138.gif../images/Emo138.gif../images/Emo138.gif../images/Emo138.gif../images/Emo138.gif של חנוכה!!! נר ראשון!!! חג שמייח!! ובוקר טוב קוריצות!!!! הנה משו שעשיתי אתמול...
בוקר../images/Emo138.gif../images/Emo138.gif../images/Emo138.gif../images/Emo138.gif../images/Emo138.gif של חנוכה!!! נר ראשון!!! חג שמייח!! ובוקר טוב קוריצות!!!! הנה משו שעשיתי אתמול...
C Cגלית New member 4/12/07 #3 תתחדשי../images/Emo45.gif אהבתי, מוזמנת להכין גם לי אחד כיף להתחדש יחד.
M Master Stav New member 4/12/07 #9 חשבת למכור כאלו ? מכי כמה מקומות שישמחו למכור את היצירות שלך .... שווה ובגדול אהבתי
ח ח ל ו ם ר ע New member 4/12/07 #4 ../images/Emo42.gif../images/Emo138.gif בוקר טוב אנשים! שיהיה יום טוב לכולם חג שמח עשו חיים
מיצי קפיצי המדהימה New member מנהל 4/12/07 #6 בוקר טוב! הדום האמיתי שלי התעקש היום בבקר שאני אכין לביבות בלי בטטה ותפוח אדמה- אבל עם המון המון שוקולד -ניסיתי לומר לו שאין חיה כזו- אבל לא ניראה שזה מעניין אותו בכלל...
בוקר טוב! הדום האמיתי שלי התעקש היום בבקר שאני אכין לביבות בלי בטטה ותפוח אדמה- אבל עם המון המון שוקולד -ניסיתי לומר לו שאין חיה כזו- אבל לא ניראה שזה מעניין אותו בכלל...