צריכה קצת אנרגיות עכשיו ארוחת הבוקר מפהקת אותי
ה העולם החדש New member 3/11/07 #15 מה היה בתפריט? רק אל תגידי עוגה שווה ומתוקה שוקולדית עסיסית וטעימה יאמייייייייייייייייי שכזו!
C Cגלית New member 3/11/07 #17 אז ככה- 2 ביצת עין, כזה שהצהוב נוזלי, עם לחם טרי. גבינות- קממבר, פטה, נקניק ג'מבו, חמאה הולנדית, רוקפור, צהובה, שמנת וטונה. כמובן ליד, סלט ירקות מדהים. לקינוח, עוגת גבינה עם שוקולד מעל וקפה נשמע טוב?
אז ככה- 2 ביצת עין, כזה שהצהוב נוזלי, עם לחם טרי. גבינות- קממבר, פטה, נקניק ג'מבו, חמאה הולנדית, רוקפור, צהובה, שמנת וטונה. כמובן ליד, סלט ירקות מדהים. לקינוח, עוגת גבינה עם שוקולד מעל וקפה נשמע טוב?
ה העולם החדש New member 3/11/07 #20 נשמע טוב!!!!נשמע טוב!!!!! הייתי מוכן לאכול פירורים מהשאריות,(זה לא לפורום הזה,חחחחחחחחח-פורום ניקיון בתים ושטיחים,חחחחחחחחח) העוגהההההההההההה נשמעת שווה אמיתית...................
נשמע טוב!!!!נשמע טוב!!!!! הייתי מוכן לאכול פירורים מהשאריות,(זה לא לפורום הזה,חחחחחחחחח-פורום ניקיון בתים ושטיחים,חחחחחחחחח) העוגהההההההההההה נשמעת שווה אמיתית...................
ה העולם החדש New member 3/11/07 #38 נראה לי זה כבר מאוחר מדי עכשיו אני מבין למה לוקח לך מלא זמן לענות להודעות,את אוכלת וגם בולעת,חחחחחחחחחחחח
נראה לי זה כבר מאוחר מדי עכשיו אני מבין למה לוקח לך מלא זמן לענות להודעות,את אוכלת וגם בולעת,חחחחחחחחחחחח
ב בחורית שובבית New member 3/11/07 #18 ../images/Emo122.gifבוקר עדיין לא הוחלט אם הוא טוב או לא.. אני לא ממש אוהבת את הבוקר.... יותר את הלילה... כוכבים.. שמיים... ירח... כוכבים אמרתי? בעצם כבר צהריים, לא? שיהיה יום טוב לכולם
../images/Emo122.gifבוקר עדיין לא הוחלט אם הוא טוב או לא.. אני לא ממש אוהבת את הבוקר.... יותר את הלילה... כוכבים.. שמיים... ירח... כוכבים אמרתי? בעצם כבר צהריים, לא? שיהיה יום טוב לכולם
C Cגלית New member 3/11/07 #19 בחורונת ../images/Emo24.gif תחליטי שהבוקר הזה שלך יהיה מדהים ! לפחות עד שיגיעו הכוכבים יום מקסים גם לך
בחורונת ../images/Emo24.gif תחליטי שהבוקר הזה שלך יהיה מדהים ! לפחות עד שיגיעו הכוכבים יום מקסים גם לך
ב בחורית שובבית New member 3/11/07 #22 ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif תודה C ועכשיו אני נקראית לדגל (לארוחת הבוקר), למרות שממש לא בא לי, כי עדיין לא התעוררתי חח איך שהוא מפנק....
../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif תודה C ועכשיו אני נקראית לדגל (לארוחת הבוקר), למרות שממש לא בא לי, כי עדיין לא התעוררתי חח איך שהוא מפנק....
ה העולם החדש New member 3/11/07 #21 גם אני רק את הלילה ואחרי אתמול,רק את הלילה. חח,כתבתי אותו דבר פעמיים בוקר מצויין לך וברוכית הבאית\נמצאית בפורום
גם אני רק את הלילה ואחרי אתמול,רק את הלילה. חח,כתבתי אותו דבר פעמיים בוקר מצויין לך וברוכית הבאית\נמצאית בפורום
ב בחורית שובבית New member 3/11/07 #23 בוקר טוב עולם ../images/Emo9.gif על משקל השיר של פינוקיו... או בוקר טוב ויאטנאם... על משקל הסרט חחח בוקר טוב בלילה בלילה, בצאת הכוכבים... בלילה בלילה... שיר ויש עוד אחד.. רק בלילה בלילה לא דיי לה... ממממ לא סתם הם שרים על הלילה חחח
בוקר טוב עולם ../images/Emo9.gif על משקל השיר של פינוקיו... או בוקר טוב ויאטנאם... על משקל הסרט חחח בוקר טוב בלילה בלילה, בצאת הכוכבים... בלילה בלילה... שיר ויש עוד אחד.. רק בלילה בלילה לא דיי לה... ממממ לא סתם הם שרים על הלילה חחח