בוקר

rrredshay

New member
בוקר ../images/Emo4.gif

שמעתי הבוקר בגל"צ קצת על גיבור בן 16 שהתנדב במכבי אש, רץ לאוטובוס הבוער לנסות להציל את הצוערים שהיו שם ונשרף למוות. ראיתי ביום חמישי בלילה את ההורים שלו מחפשים אחריו והופכים כל אבן. אמא שלו ביקשה שני דברים, להזכיר שהוא לא הגיבור היחיד ושנזכור שיש עוד הרבה גיבורים בגילו שמתנדבים, ולהקדיש להם שיר. לא יודע מה איתכם, אבל אני את הפקקים של הבוקר עברתי עם עיניים רטובות. אז תשמור על העולם ילד, כי אנחנו כבר לא מצליחים.

NoaModiin

New member
גם אני האזנתי לכתבה הזו הבוקר ../images/Emo7.gif

כשהלב נחמץ והדמעות זלגו, לא יכלתי עוד לשמוע והעברתי תחנה. יהי זכרו ברוך
הילדים שלי כרגע בשלב שבו הם בוחרים את נושא ה "מחוייבות אישית" שלהם, במסגרתה הם אמורים לבחור את המקום בו הם רוצים לתרום לקהילה. לא תארתי לעצמי שהתנדבות לשרותי הכבאות יכולה להיות מסוכנת כל כך. אני שמחה שהם לא בחרו בזה....

יערית

New member
42 נרות ../images/Emo16.gif

ולכל ניספה יש עולם וחיים שהשאיר מאחוריו. כל סיפור יותר עצוב מקודמו והאסון הזה כבד במימדיו. ואני דיפדפתי בין הקירות של הסוהרים בפייס ונעשה לי עצוב יותר, שם לפחות יכולתי לגעת קצת במילים "חיות" שנכתבו כמה ימים קודם למותם. עצוב בהחלט

NoaModiin

New member
כל כך עצוב וכל כך מעצבן...

מוות מיותר של כל כך הרבה אנשים

../images/Emo7.gif

כל האירוע הזה הוא בלתי נתפס האם באמת כל הטרגדיה והאסון נובעים כתוצאה ממשחק מטופש של ילדים? האם באמת המדינה שלנו נכשלה לחלוטין ביכולת שלה לצפות אירוע מסוג כזה ולעצור אותו בזמן? מוות מיותר של אנשים ששילמו בחייהם על המחדלים המתמשכים של ה"מנהיגים שלנו" . . .

למעלה