בוקר

נו טוב אני חוזרת....

לפתוח את הצ'אט... היום ב- 22:00 כולם מוזמנים להרמת כוסית
אל תכעסו אם לא אהיה שם, יש לי דברים אחרים לעשות

חחחחחחחחח חוויה של פעם בחיים חחחחחח

מרפאה בעיסוק דרום אפריקאית, עם מבטא דרום אפריקאי חזק, עושה התעמלות עם החברים כאן, תוך שהיא מזמזמת ומחרטטת להם את השיר "אינתא עומרי" של אום כולתום, אבל בסגנון דיסקו חחחחחחחחחחחחחחחחחח "שמעה את זה ברדיו הבוקר" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענקקקקקקקק
מי אמר שמשעמם לי בעבודה?????????

מזכיר לי את החזאי ברדיו...

סופי.. הכי קטעים זה החזאים שמופיעים ברדיו בבוקר טוב ישראל.. יש את האמריקאי, 50 שנה בארץ, ועדיין יש לו מבטא אמריקאי כל כך חזק כאילו הגיע לארץ רק אתמול... בל נשכח את ששון יקיר עירק הזכור לטוב.. עם השקע הברומטרי..
בוקר טוב ישראל...

חחחחחחחח איך אפשר לשכוח את

השקעעעעעעע הברומטרי של ששון החזאי???? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צהרים טובים בית שמש
פתאם החיים נראים לי נחמד היום חחחחחחחחחחחחחחחח

Kטלנית

New member
סופייייייייייייייייייי ../images/Emo3.gif

תסבירי לי איך??? לעזאזל איך??? כל פעם מחדש את עושה לי את זה??? ואיך שכל הדברים הכי "מצחיקולים" את שומעת ראשונה???? נראה לי יש לך מגנט
או שמא גריביטציה
אוהבת אותך מקסימה שיהיה לך שבוע נפלא יום נעים ועבודה נעימה

Kטלנית

New member
מה אין לה זאת?? ../images/Emo6.gif

זו אישה מדהימה מקסימה מצחיקה לבבית אם אני אמשיך נראה לי היא הולכת להרוג אותי
אוקצור: אין עליה על סופי וזה
סופי !

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מג'יק,יא' רעה אחת ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא מגלה לך יותר כלום!!!!

נשבעת לך שזה מתחת לאף שלי הכל

לא צריכה לחפש את הדברים המצחיקולים האלה, תלוי איך מסתכלים על זה

jane34

New member
דניאלס ?איש הכוכבים? ../images/Emo24.gif

איש הכובים: לך תודה ענקית על שהסבת את"צומתליבי"צודק! הבושם מופק מבלוטות החזה של האיל ולא מאשכי הבונה! דניאלס מקווה שעכשיו יותר טוב! יש אותו מחודש עכשיו בבודי שופ רוצי:)

נוגע בך

New member
גנבתי מפורום שכן ../images/Emo13.gif

מדוע שמות ‏ההוריקנים ‏הן תמיד שמות של ‏נשים ? הן ‏נכנסות ‏לחייך ‏כמו סערה וכשהן ‏יוצאות , הן לוקחות ‏איתן את ‏הבית , ‏האוטו וכל ‏הרכוש...

למעלה