בוקר

Netta79

New member
ממש מעורר תאבון ../images/Emo74.gif../images/Emo6.gif

השיר של בר כוכבא לא קשור לל''ג בעומר?

תרשי לי להמשיך....

האחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שנטו

New member
מותר?

א..............ווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו א............וווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו א...................ווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו WOW

תשמעי שגית

נראה לי שהצעקה שלך יותר שווה משלי
אם את מבינה למה אני מתכוונת

Rinattt

New member
מה כולן כאן נאנחות...

ורק אני לא? אז תרשו לי רגע לצעוק אהההההההההההההההההההה וגררררררררררררררררר אינעל העולם עם הגור הזה, אין לי חלב לנס קפה... איזה עצבים!

שנטו

New member
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

הגורים האלה................... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף חולה עליהם

Rinattt

New member
../images/Emo6.gif קצת דומה...

קראו לה ליידי... על שם הכלבה הבוקסרית שהייתה לי כשהייתי נשואה ולא יכולתי לקחת אותה איתי כי לא היה לי מקום בשבילה, אמרתי שכשאכנס לבית אקח אותה. אבל הוא זרק אותה... והחלום שלי כשאעשה חצר ושערים בבית זה בוקסרית דומה לה!

ליידי????

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאללה,תזמיני מסגר שיעשה לך שערים בינתיים את יכולה לקחת לך את "שער האריות" מירושלים או "שער הרחמים" של אהוד בנאי או שירים ושערים, שירים שלא נס ליחם (סופי תרגעי!!!!!!
)

Netta79

New member
אם אין חלב../images/Emo185.gif

תשתי אייריש קרים
אצלי זה עבד שבועיים ... עד שאזל האייריש ונאלצתי לרדת לקיוסק...

cookie13

New member
יס יס יס!!

אקשיין בבית שמש הווווווווווווו מאמאאאאאאאאאאאאא!!!!!!

cookie13

New member
עכשיו גמרתי!!!

וזאת לא היתה רעידת אדמה... חשבתי על בבר ונרטבתי כולי אווופס סליחה טעות. הכוס מים נפלה עליי בטעות

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מפגרת אחת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גם לבבר רטוב מעצם המחשבה חחחחחחחחחחח

למעלה