בוקר שביזות יום א' כבר כאן .. אוףףףף
Purple Mushroom Member 7/10/07 #2 בוקר טוב ../images/Emo42.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif . ככה פותחים שבוע ? בוקר טוב ! . מעיין , הצלחתי להתעורר , ולקום ב 7:05 . יאלה לעבודה . (שיעבור המיחוש בראש :0) )
בוקר טוב ../images/Emo42.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif . ככה פותחים שבוע ? בוקר טוב ! . מעיין , הצלחתי להתעורר , ולקום ב 7:05 . יאלה לעבודה . (שיעבור המיחוש בראש :0) )
T TEPELA New member 7/10/07 #3 בוקר הזוי הלכתי לעבודה וגיליתי שאני עובדת משמרת ערב. שביזות זה לא מילה.
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 8/10/07 #10 עוד שבוע טורקיה../images/Emo9.gif איזה קטע... טוב שנזכרתי ביום הראשון ללימודים לטוס בקטנה
T TEPELA New member 7/10/07 #7 ועוד נצל"ש קטן ועצבני חארות הש"ל האלה. לא רוצים לפקסס לי אישור על תקופת שירות!! מנייאקים. גם התנדבתי שנתיים וגם אני צריכה לשלם כדי לקבל אישור לזה!!
ועוד נצל"ש קטן ועצבני חארות הש"ל האלה. לא רוצים לפקסס לי אישור על תקופת שירות!! מנייאקים. גם התנדבתי שנתיים וגם אני צריכה לשלם כדי לקבל אישור לזה!!
זאדק הערס הפולני Active member 8/10/07 #1 ממש אבל ממש לא!! את יודעת איך הפורום יסריח אחורייזה .. לא חולצים נעליים פה וזייהו! ../images/Emo3.gif (למי יש ספריי ריח ?!?)
ממש אבל ממש לא!! את יודעת איך הפורום יסריח אחורייזה .. לא חולצים נעליים פה וזייהו! ../images/Emo3.gif (למי יש ספריי ריח ?!?)
ל ליאה וזהו New member 10/10/07 #15 אצלי זה היה משהו אחר. חארות משרד הביטחון כי לא מספיק אותם האישורים שנתתי מהלימודים כדי לשחרר את הפיקדון.
אצלי זה היה משהו אחר. חארות משרד הביטחון כי לא מספיק אותם האישורים שנתתי מהלימודים כדי לשחרר את הפיקדון.
F flutter girl New member 8/10/07 #13 מה קרה לתעודת שחרור שלך? זאת שקיבלת בסוף השירות הלאומי? זה האישור שלך על תקופת השירות... ואם איבדת אותה, אז אין מה לעשות, צריך לשלם.
מה קרה לתעודת שחרור שלך? זאת שקיבלת בסוף השירות הלאומי? זה האישור שלך על תקופת השירות... ואם איבדת אותה, אז אין מה לעשות, צריך לשלם.