בוקר וזה בהביבו, צליל ..כיחיכגיחיחי
B b e n New member 29/6/04 #2 ואם ת'ם שואלים את עצמכם למה אני כותב כבר יומיים בשרשור חדש בוקר טוב בשעה הזו, זה לא שאני בקייטנה או משו שיהיה לנו יום טוב
ואם ת'ם שואלים את עצמכם למה אני כותב כבר יומיים בשרשור חדש בוקר טוב בשעה הזו, זה לא שאני בקייטנה או משו שיהיה לנו יום טוב
C choul New member 29/6/04 #5 אנחנו לא שואלים את עצמנו שאלות אבל אנחנו יודעים שאתה בקייטנה אתה הבנאדם היחיד שער בשעות האלה
B b e n New member 29/6/04 #9 עכשיו אני רק מבין למה קרלו לא טעים... תראו מי מופיע בלוגו שלו. יטבתה נתנו .
B b e n New member 30/6/04 #12 מה הקשר ? ומיכל - מה נסחפתי ? הסיבה היא שסאבלימינל הוא הלוגו של קרלו. גועל נפש. פשוט כך. (חח).
H Hypnotic Poi§on New member 30/6/04 #13 למה גועל???? רק בגלל זה אנחנו שותות את זה!!! אווווו סאבלימינל זאת היתה בדיחה עם הפרצופים טיפש!!!!!!!!! אנחנו אוהבות קרלו כי זה שוקו שוווווווווה
למה גועל???? רק בגלל זה אנחנו שותות את זה!!! אווווו סאבלימינל זאת היתה בדיחה עם הפרצופים טיפש!!!!!!!!! אנחנו אוהבות קרלו כי זה שוקו שוווווווווה
פ פיטפיט New member 30/6/04 #15 go michal....go go go... תראי לו איזה שוקו שולט פה!! וזה באמת סתם בדיחה כזאת...אבל בתכלס באדי וקרלו זה שליטה!
go michal....go go go... תראי לו איזה שוקו שולט פה!! וזה באמת סתם בדיחה כזאת...אבל בתכלס באדי וקרלו זה שליטה!