בוקר של שמש

בוקר של שמש

בבוקר באה השמש להאיר את עולמנו מביאה איתה מעט חום ואור עושה לנו טוב בנשמה ואני בעיניך מסתכלת רוא את שמחת החיים ויודעת שאת/אתה עטופים באהבה ומאחלת לכולם שתהיחו גם עוטפים באהבה ענקית

לילה טוב

והלילה קצת מפחיד אותי אם היה כח הייתי גןררת אוץתו להיות לילה לבן הלילה אני מתוקה במיוחד והיתה שאלה אם אני הולכת לטיול במיון למזלי הרופא במוקד השח"ל מכיר אוןתי אישית ותאמנו טלפונית מה עושים והתרגיל עזר אני הולכת לישון אבל עם קצת חששות , ומזלי שיש את המוקד של שח"ל שמאוייש 24 שעות ביממה מה שבטוח מחר יש יום צום קטן כדי להציל את המצב , אני יותר מדי מתוקה

נסכתי המשכי להיות מתוקה וחמודה כמו שאת

אבל שמרי על בריאותך והקפדי על מה שאת אוכלת
דואגת לך יקירה
טלי

זה לא האוכל זה התרופות

לצערי חלק מהתרופות שחייבו אותי לקחת יש בהם סטרואידים הם גורמים לקפיצה הגדולה בסוכר, אז מספיק שאני קצת מוטרדת וזה בשמים מה גם שצריך לאכול לפני שנוטלים את התרופה , אסור על קיבה ריקה מיום ליום המצב מחמיר ,אוסף של כמה תרופות וזיהום בגוף גרם לעליה בסוכר בלי הכרה לאכול אני אוכלת אותו דבר התרופות הן האשמות בעניין , ההשפעה שלהם על הגוף ותאמיני לי מסתובבת רעבה רוב הימים מנסה להשקות את הקיבה במים במקום אוכל התרופות הללו גם מעודדות תאבון וזה סיוט מחכה לרגע שאוכל להפסיק את התרופה הזו

yamkachol

New member
מאחל לך שיפור מהיר.

מחזיק לך אצבעות. לילה טוב והרגשה טובה. חגי

מקווה ומתפללת

אבל דברים לא זורים כו שאני רוצה הסוכרת מושפעת מהרבה דברים והשבוע היא משחקת איתי בלי סוף והפעם זה הפחיד אותי ,יותר מאשר בעבר חברה שלי אמרה צריך לארגן בן זוג לאנבולנס היא צדקה

למעלה