בוקר של שמש פז......

Nוטי

New member
בוקר של שמש פז......../images/Emo96.gif

קורא כבר הרבה זמן, מתרשם מאד. שאלה. לפני כשנה חיליתי ב- c.m.v שכבתי חסר אונים עם רגעי הטבה כשלושה חודשים. כיום - שנה אחרי, עדין אני מרגיש חלוש ותשוש. חסר מרץ ושמחת חיים. יש קשר? יש תרופה? יש מי שיעודד אותי שזה בר חלוף? תודה מראש.

Nוטי

New member
תודה על התקווה......

ואיך אכן ניתן להקל? ומי יכול לתת "כתף"?

מוטי, אנחנו זה הכתף.

איך להקל? א. לנוח מספיק ובזמן ב. לחפש את התוספים שגופך צריך: חומצה מלית, מגנזיום, B12, ו/או אחרים ג. לקבל טיפולים משלימים כמו: דיקור, תזונה, הומיאופתיה ואחרים. ד. למלא את חייך בדברים שמחים, בדברים נעימים וכדומה ה. להתרחק מאנשים, מצבים ומקומות שיוצרים אצלך מתח ואי נעימות איך זה להתחלה?

עוברת

New member
שאלה לנאוה בנושא אחר.

נאוה, למה את מתכוונת ב: חוקרת משפחות: פרנס, ליבוביץ, אברמוביץ את יכולה לפרט ? לא פרטים אישיים כמובו. או להפנות לקישורים בנושא. תודה.

זו תוספת שהכנסתי בקיץ שעבר

השתתפתי בפורום שורשים משפחתיים וחזרתי לחקור את שורשי המשפחה שלי (איכשהו זה התעורר כשצפיתי ביחד עם הבן שלי בסדרה שורשים) כשעברתי דירה, נתתי את המחשב לתיקון וכל הקבצים שלי נמחקו. לא היה לי גיבוי לשעות של איסוף מידע והצלבת מידע. את ההערה בחתימה עוד לא היה לי לב למחוק. אני עוד מקווה לחזור לחקירה הזאת. משפחת פרנס - המקור שלה אמור להיות בספרד. שמעון פרנס (למשל) בא לארץ ממקור שונה לחלוטין משלי, אבל כשראיתי אותו פעם ראשונה בטלביזיה, נדהמתי. יש לו את הקווים והצבע של המשפחה. אני מאמינה שבחקירה נכונה, אמצא את הקשר בינינו. אז זהו.

אני - לא ממש, אם כי יש לי מאפיינים

כמו למשל: ריבוי נמשים, בצעירותי (כשהרשיתי לשיער שלי לגדול מעבר לחצי ס"מ - היום הוא מקוצץ מדי שבוע
), אפשר היה לראות שיערות אדומות / כתומות שזורות במגוון צבעים רחב וטבעי שהיה לי אז על הראש (כולל קטע כמעט בלונדיני). אם לא חיפשת אותן, לא ראית אותן אבל כשהשמש נגעה בשערי, הייתה לי הילה אדומה מרהיבה. היום השיער כהה מאוד (חום כמעט שחור) ושזורה בו מעט שיבה (אני רואה, הרוב לא) אבל... יש לי בני דודים ג'ינג'ים אמיתיים (כתומים) והיו לי שני דודים כאלו (ז"ל) ובכל זאת, כדאי להזהר כי אני קצת ג'ינג'ית באופי
ובזה אני מסיימת את החקירה המשפחתית הלא שייכת הזאת. מקווה שהמידע תרם לך במשהו (מלבד הפן הרכילותי כמובן
)

למעלה