בוקר של ציטוט: " כמות האינטליגנציה בעולם קבועה אך האוכלוסיה גדלה בהתמדה". יום טוב לכם.
א אפי לוג New member 12/12/01 #1 בוקר של ציטוט: " כמות האינטליגנציה בעולם קבועה אך האוכלוסיה גדלה בהתמדה". יום טוב לכם.
א אפי לוג New member 12/12/01 #3 א. מזל שניקדת ב. תגיד, לא תכתוב פעם, לשם שינוי: " בוקר טוב" ? ג. הנושא שווה בדיקה חוזרת. תשמע, נשים צריכות להוכיח את עצמן פי שניים מגברים, למזלן, זה לא קשה להן...
א. מזל שניקדת ב. תגיד, לא תכתוב פעם, לשם שינוי: " בוקר טוב" ? ג. הנושא שווה בדיקה חוזרת. תשמע, נשים צריכות להוכיח את עצמן פי שניים מגברים, למזלן, זה לא קשה להן...
מ מיכאלה-לה New member 12/12/01 #4 אריה הוא גבר... ולכן א. הוא לא מבין הרבה אינפורמציה בִּמרוכז ב. בוקר טוב אצלו, עולה כסף (אבל יש תמורה) ג. הוא כבר לא צריך להוכיח את עצמו (נושא של ביקוש והיצע) ד. לנו, לנשים אין בעיה של להתמודד עם הנושא - האם יהיה לי קשה או רך בוקר טוב עולם מיכאללה
אריה הוא גבר... ולכן א. הוא לא מבין הרבה אינפורמציה בִּמרוכז ב. בוקר טוב אצלו, עולה כסף (אבל יש תמורה) ג. הוא כבר לא צריך להוכיח את עצמו (נושא של ביקוש והיצע) ד. לנו, לנשים אין בעיה של להתמודד עם הנושא - האם יהיה לי קשה או רך בוקר טוב עולם מיכאללה
מ מיכאלה-לה New member 12/12/01 #9 מקווה שלא היה לך קשה להכחיל אותי כי דווקא היום הולך להיות יום אפור הכחולים יוצאים היום לטייל מיכאללה עם תרמיל ומקל
מקווה שלא היה לך קשה להכחיל אותי כי דווקא היום הולך להיות יום אפור הכחולים יוצאים היום לטייל מיכאללה עם תרמיל ומקל
A ariegur New member 12/12/01 #6 מצטער כבר שדיברתי נגד נשים כשאני מוקף פה במנהלות. המנהלת, דברי לא הובנו כראוי, דברי הוצאו מהקשרם, נא למחוק מהפרוטוקול. אריה פוליטיקאי
מצטער כבר שדיברתי נגד נשים כשאני מוקף פה במנהלות. המנהלת, דברי לא הובנו כראוי, דברי הוצאו מהקשרם, נא למחוק מהפרוטוקול. אריה פוליטיקאי
מ מיכאלה-לה New member 12/12/01 #10 אריה רד על ארבע סליחה, רד לארבע מיכאללה מוותרת פעם אחרונה פוליטיקלי קורקט
מ מיכאלה-לה New member 12/12/01 #12 מה? גם לך הוא עשה טוב(ה)? כל יום כל יום מגלה דברים חדשים על אנשים ישנים
ב בודדה באפלה New member 12/12/01 #14 מגלי עולם ואת ביניהם ? את יודעת הכל על כולם רשת פרושה בכל מקום, בכל זמן גם עלי... ברור מה?, זה אסור?
A ariegur New member 13/12/01 #15 בודדה באפלה מזכיר לי את הסרט מאיה פרו ... אך, איזו אישה מיוחדת. אריה