בוקר של עוד יום

s h o o s h a

New member
בוקר של עוד יום

כן עוד יום חדש בפתח אחרי הרבה דמעות של ליל אמש אבל דמעות שהיו חייבות לזרום, כי הן היו הנכונות אחרי בחירה והחלטה כואבת במיוחד, אבל היחידה הנכונה לא, לא נכנסת למרה שחורה לא, גם לא משתבללת לי כשהדמעות ירצו לצאת, אתן להן בכל זמן, בכל מקום כי הכאב ישנו לא מתבכיינת ולא מתמסכנת רק משתפת בעצב שישנו כלום באויר לא משתנה ודברים בעינם נשארים הים והגלים הסלעים והירוקת השמים שפעם כחולים ופעם זועפים השמש והעננים רק אנחנו משתנים

בוקר של עוד יום

בוקר עם
בחוץ צאי לך אליה אישה תני לה ללטף את דמעותיך. ודברים שושה לוקח להם זמן שישתנו אין מטה קסם את הרי יודעת לא? צעד ,צעד לפעמים קצת רוורס ושוב קדימה... אפשר להציע לך לתת קפיצה קטנה לים? שם ברגליים יחפות על החוף יוכלו הדמעות להתמזג עם יופיו של הטבע עם עומקו ואין סופו של הים
ענק של אהבה

s h o o s h a

New member
בגני נטעתיך/ רחל

"בגני נטעתיך בגני המוצנע - בליבי השתרגו, השתרגו פארותיך ועמקו, ועמקו בי..."

רו נה

New member
כמו צפור מטורפת- איציק איינהורן

רוח זורע עלים על מדרכת ואין איש יודע לאן את הולכת עיר טרם ערב לוטשת עיניים כשאת מצטמררת עם רטט של קיץ. כמו ציפור מטורפת את נוסקת לרום וצונחת כאבן נוגעת בחום לעולם לא נצרבת פתע הרעד ואת לא נשמרת, נקשרת לתמיד...

Lonely In Blue

New member
ורחל אחרת...

רחל שאצלה... היו דברים מעולם
לפתע שמעתי מיתר מגרונך ומה אם פחדנו לרגע החושך האיר לי את חיוורונך היו הדברים מעולם אנחנו לחוד ואנחנו ביחד בגובה ההר או בקצה המדרון ומכל מעשינו נמשך זיכרון היו הדברים מעולם
( רחל שפירא)

רו נה

New member
הטבע

כן, עם האבדנים שלי, אלה שאני יכולה לדבר אליהם רק בחלומות, הזכרת לי - תמיד חיפשתי איזה שינוי בטבע, השמש, השמים, והם עוד כאן, עונות באות, עונות חולפות, השמים לא נפלו כשאבי נפטר, ולא נפלו כשאהובי נפטר ולא כשאימי נפטרה. בשבילי הם לא היו באותן תקופות. את הכוח אפשר לשאוב מהטבע, מהאדמה, מהפריחה המופלאה, מהים, ואת שושה יקרה - תהיי ברוכה לכל אורך הדרך הארוכה
ועוד אחד

Lonely In Blue

New member
"דור הולך ודור בא...

והשמש לעולם עומדת... כל הנחלים זורמים אל הים, והים אינו מלא" (קוהלת)
בכל אחד יש איזה מן סימפטום שלא בולט באופן ממשי וגם אני בתוך עצמי פתאום מקשיב למסתרי קולות נפשי ..... רק אני ואנוכי נורמלי מכולם בתחבורה הציבורית נוסע אל הים רק אני ואנוכי נורמלי מכולם אני שוכח את עצמי בדרך אל הים
( שלומי ברכה, ביצוע: משינה )
גם לך

s h o o s h a

New member
הכוח

רונה יקירה את הכוח ניתן לשאוב מתוך עצמנו אנו כי הוא שם יש ונדמה כי המלָאּים הולכים ואוזלים (מי כמוני מומחית בלחשוב כך) וכל שאר איתני הטבע שישנם שם, בטוב וברע, באש ובמים, אכן, הם שם לעולם יהיו יהיה אשר יהיה רק אנו, בני האנוש, צריכים לדעת ... ואיך כתבה המשוררת מרים ילן שטקליס בשירה "נורית" "...אז למה אמא, למה זולגות הדמעות מעצמן?..."

רו נה

New member
אמת

נשאר לי אולי עוד קצת כוח בתוכי - הטבע ממלא אותי לעיתים...פעמים שלא... גם נתן יונתן כתב על זה..

רו נה

New member
../images/Emo9.gif נו...טוב..

אני אחרי יום עבודה מפרך, התסלח לי????

Lonely In Blue

New member
לא... מה פת'ום...

לא כך מבקשים סליחה
ככה מבקשים:
עוד אזכור כמו אתמול את השיר, את הכל עוד אחוש את ידך המלטפת מבטך כמו אש צורבת בחוזקה בי שוב חוצבת אנא סלח לי, אנא סלח לי, אנא סלח לי, אנא סלח אנא סלח והבן זאת ...........
( דודו אורן, ביצוע: עליזה עזיקרי )

s h o o s h a

New member
עוד רחל שפירא

קולות "...אוי לבי, לבי האבן מתגלגלת הד ובנות הדים משק כנפי התכלת בואה ידידי עכשיו נפשי שואלת את קולך היחידי."

Lonely In Blue

New member
וקולות אחרים...

קולות השדה
אם תקשיב היטב, אתה תשמע קולות ולחשים אשר עולים וחרש ניגשים אל סף הנשמה קולות העשב והאדמה. כל מה שרוחש מתחת לפרחים ומה שמלחש העשב לשיחים ומה שמתרחש בצמרות עצים. .... אם תקשיב היטב, אתה תשמע תזמורת חרישית והבטחה לבוקר בראשית של אור ונחמה קולות העשב והאדמה.
( אהוד מנור, ביצוע: נתנאלה )

תימניה

New member
העצב צריך חברה....

העצב צריך חברה עוד יום הגיע לקיצו ועוד שבת עברה מחר יהיה יותר בהיר השדרנית אמרה. הערב שאמור להיות נעים ומלטף רובץ עלי כמו הר גדול מכביד על הכתף . קולות עולים מן הרחוב אחד אחר אחד ורק מי שאינו נשמע חסר לי במיוחד. וקול פנימי לוחש אלי מתת ההכרה העצב שהשארת פה גם הוא צריך חברה. (רחל שפירא)

blonda3

New member
שושה...../images/Emo10.gif../images/Emo8.gif

ואיך את מרגישה היום? העצב... בא והולך ולא שואל אותנו אם מותר אם אפשר אם היום או מחר הוא פשוט מגיע אומר היי הגעתי אני כאן..... עד שעובר ודיי.... עכשיו הוא אצלי ומה איתך? כבר עבר?

s h o o s h a

New member
אושר ועצב

"...העצב אין לו סוף, לאושר יש ויש. אושר הוא נוצה קלה ברוח שרגע מעופפת באויר - על כנף הרוח, נשאת עד שתנוח, קלים חייה וקצרים כמו שיר..." מילים:ויניסאוס דה מוראס גירסה עברית: אהוד מנור

למעלה