בוקר של סליחה

בוקר של סליחה

בוקר טוב עולם מה שלום כולם אז קודם כל ל
ועכשיו לה סליחה אז לפני יומיים כתבתם שאתם לא מאמינים שהעוונות מתכפרים ביום אחד ואני אמרתי שגם אני לא מאמינה ואני אומרת שוב שלדעתי צריך אדם להיות טוב ולתת מעצמו כל השנה וגם אם צריך לבקש סליחה זו לא בושה אבל יש בכל זאת יום אחד שאפשר לנסות לגשר ולעשות דברים שלא עושים כל יום כי יש אווירה מיוחדת בתקופה הזאת ולא חשוב פחות שאדם ידע לתסלוח לעצמו על טעויות שהוא עשה ולא חשוב פחות ואפילו יותר זה לבקש סליחה מחבר ולא חשוב פחות ואפילו יותר לסלוח לחבר גם אם הוא לא מבקש סליחה אז אני בכל אופן מבקשת פה מכל אחד ואחד מכם אם פגעתי בכוונה וגם אם לא בכוונה סליחהההההההההההההה סליחהההההההההההההה סליחהההההההההההההה אוהבת אותכם

sidi

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

אני מסכים עם הדיעה שלך. ואני סולח למרות שאין בכלל על מה
בוקר טוב והמשך יום נעים.

בת ה י ם

New member
בוקר טוב.....

אחרי כזו הודעת בוקר טוב לא נותר לי אלא להתחיל את היום מחוייכת וסלחנית יותר בוקר טוב אנשנושים.

sidi

New member
../images/Emo124.gif לכל מבקשי הסליחה!

אני רוצה מכם פיצוי הולם. משהו בסגנון של... נן אתם יודעים כבר... תזרקו כמה ג´ובות. חחחחחחחח

לא חושבת שעשית

אבל אם כן אני בטוח סולחת לך אחרי כזו סליחה איך אפשר שלא ? שיהיה לך אחלה של יום

מיקי 35

New member
יקירה...

לא מאמין כי ביכולתך לפגוע במישהו (בטח שלא בזדון...) ובכל מקרה... גם אני... אם בטעות או לא בטעות מישהו מחבריי היקרים כאן נפגע ממני... אני מבקש את סליחתו.... גמר חתימה טובה לכולם

מאו יין

New member
../images/Emo24.gifמקסימה אחת.....

אני משוכנעת שלא רק שלא עשית לי כל רע אלא אני יכולה להודיע לך ולריבונו של עולם שאת עושה רק טוב!!!!!! אבל אם את כל כך מתעקשת...אז סלחתי!!
אוהבת אותך ושולחת לך
חזק שובר צלעות. אני לעומת זאת.... בטוח עשיתי כמה עוונות שלא ביקשתי עליהן סליחה...אז!: אם לצערי פגעתי במישהי/הו אני מבקשת סליחה וכולי תקווה שאותו/ה בן/בת אדם יודעים שזה לא היה בכוונה....!!!! גמר חתימה טובה לכולנו!!!!!!!

אל תהיי בשוק לא נעשתי לסבית או משהו

כזה פשוט זה נרשם לא במקום הנכון היא נתנה רק להם ושכחה את שאר החברים כאן

מיקי 35

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo124.gif מאאאוווו

איפה את ? מה קורה ? הכל רגועעעע ????

למעלה