אני אכין לך (איפה הרעל עכברים כשצריך אותו???)
R rrredshay New member 25/10/07 #25 רעל עכברים?... אם גרושתי לא הצליחה.... מה גורם לך לחשוב שאת תצליחי..
ר רק שיר New member 25/10/07 #28 אולי היא לא פולניה../images/Emo189.gif מותק,אבל אין אין כמו הטורקיות
מ מחפשת דרך החוצה New member 25/10/07 #9 בוקר טוב ../images/Emo42.gif כמה טוב שהשבוע הזה נגמרררררררר בלילה אנחנו טסים איזה כיף!!!!
ש שרשירית New member 25/10/07 #12 ../images/Emo140.gif אז ברור שיהיה לכם כייף וברור שתהנו רק אל תשכחו להביא טובלרון קטן לאלה שנשארו מאחור ולי פקט LM לייט
../images/Emo140.gif אז ברור שיהיה לכם כייף וברור שתהנו רק אל תשכחו להביא טובלרון קטן לאלה שנשארו מאחור ולי פקט LM לייט
ש שרשירית New member 25/10/07 #10 ממש לא מתאים לי להיות חולה השבוע אפשר לקבל דחייה לשבוע הבא? חמישי-שבת הקטנצ'יק אצל אבא שלו ואני כבר דאגתי לסדר את הלו"ז. מחר זה שישי האחרון החופשי למשך השנה הקרובה - שלחו אותי לקורס מטעם העבודה בכל יום שישי. ואני כבר תיכננתי, סידרתי ותאמתי
ממש לא מתאים לי להיות חולה השבוע אפשר לקבל דחייה לשבוע הבא? חמישי-שבת הקטנצ'יק אצל אבא שלו ואני כבר דאגתי לסדר את הלו"ז. מחר זה שישי האחרון החופשי למשך השנה הקרובה - שלחו אותי לקורס מטעם העבודה בכל יום שישי. ואני כבר תיכננתי, סידרתי ותאמתי