בוקר של מחשבות

tot15

New member
בוקר של מחשבות

לפעמים \ רון שובל גל רודף גל ונשבר גם אתה לפעמים יום רודף יום ונגמר גם אתה לפעמים לפעמים הים שקט ואין גלים גם אתה לפעמים ומחר תזרח השמש מבעד לעננים גם אתה לפעמים שובי אלי בואי אהובה גם אם לא קל לפעמים סלחי לי על כל שגיאותי גם אם לא קל לפעמים .. לפעמים הים שקט.........

sahr12

New member
אחת,2,חת,שתיים,חת,שתיים....אירובי..

על הבקר......סוף השבוע הגיע....יום מדליק לכולנו.... נגמרו חגיגות יום ההולדת....לקום!!!!!!!!ינע:)....חחחח

sahr12

New member
עכשיו אני כאן.......(עם דמעות)

אל תשאלי איזו מתנה קיבלתי .......שובר של 900 ש"ח של ויזה שלי... חתמתי עליו....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אימא שלי עוד מסטולית מכל הקוקטליים שהיא שתתה על חשבוני....חחחחחח "תביאי מזה נטעם"...."אם אפשר גם מזה"....תביאי גם בבקשה את זה...." "מה יש לכם לקינוח<??"....בכלל שכחה שיש לי יום הולדת....חחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח.....עוד הזמינה עוגה עם זיקוק....במחיר של סובארו מודל 81....חחחחחחח....בסוף החתן שילם!!!!!...ומי אשמה הזה??אישתי שתחייה .......היום היא עוזבת תבית!!חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.....

tot15

New member
חחחחח

אתה גנוב חבל"ז חולה עלייך אתה תמיד מצליח לגרום לי לחייך

נעמי 1

New member
ראה תגובתי ... מאיפה הילד...

אימא בזבזה לך את ה- 400 דולר שאבא שלח לך ליום הולדת...בטח הזמינה את עצמה למסעדה הכי יקרה חחחחחחחחחחחחח גם אכלה הרבה... וגם דיברה בלי הפסקה... חחחחחחחחחח אני מכירה אותן את ה"מאמאו" האלה... נחמדות, נחמדות, אבל בסוף מכניסות לך את זה.
נעמי

אחת שתיים,, אחת אחת,, חת שתיים, שלש

תגיד מה נגמרו חגיגות?? מה?????? שלי רק מתחילה,,,,

tot15

New member
בוקר טוב לשנכים

עוד חצי שעה תיהיה תשובה עם סוגרים את מקום העבודה שלי או לא אני בלחץ חבל"ז

טאקילה~*

New member
תות....

בלי לחץ אולי בעוד רבע שעה תשארי במקום כרגיל.. או שתבואי לשכנה לביקורי בוקר חחחחחחחחחחחחחחחח הנה את מוזמנת שכנה ...

למעלה