בוקר של כיפור

א פרסקי

New member
בוקר של כיפור

השקט השלווה רק שימשונית ויובבית ערים להתעורר בבוקר כיפור ב 6:15 וזאת על מנת להכין אוכל לשתי גוזליות הילדה וחברה שלה אז בוקר טוב לכולם

עוקצני

New member
טמבל

תסביר להן שאין ארוחת בוקר היום ותחזור לישון בוקר טוב לכולך

א פרסקי

New member
נעלבת

טמבל כך פנדל.....
בוקר אור

א פרסקי

New member
שנה שלמה

עכשיו תמתין עד כיפור הבא מה שנעשה היום המחילה רק בשנה הבאה ואני יודע שזה לא ממש משנה לך

שחף74

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

ברחוב שלי כולם דתיים, שקט מאוד...
יקיצה טבעית לפני 10 ד' שיהיה יום נפלא...

בוקר של כיפור

מלמד אותנו למה צריך לחיות בחמולה
מסתובבים פה ברחבי הבית 6-8 ילדים. הצעיר בן 4 חודשים. המבוגרת בת 11 וחצי. אתמול כמעט 21:00 בערב - ארבעה מבוגרים שוכבים על מיטה זוגית אחת. הילדים בסלון ובחדר, מעסיקים את עצמם. חיוך מתפשט על הפנים שלנו: אנחנו כאלה הורים חדלי אישים
אף אחד לא רוצה לזוז ולהתחיל לסגור את היום - מקלחות והשכבה של הילדים לישון. מורחים עוד כמה רגעי שקט-חסד. חצי שעה לאחר מכן - שלושה מהשישה ישנים. חצי שעה נוספת עוברת והאחרים נרדמים גם הם. בוקר. ראשון הילדים מתעורר עם אימו מעט אחרי שש. היתר קמים לאיטם - שבע, שבע וחצי, שמונה, שמונה וחצי. איזה כיף
(שרק נזכה למנוחת צהרים
)

א פרסקי

New member
לא הבנתי כמה דברים

4 מבוגרים על מיטה אחת..... חיוך..... ילדים משחקים לבד.... ואני ואני היכן אני בתמונה שומר כאן על שתי נינגות שעושות לי בית ספר ואני לבד

תשמע,

לא רציתי להתגרות ולכתוב: 3 נשים עם חזה שופע וגבר אחד. כיפור היום! כתבתי בצניעות - 4 מבוגרים.

DANAQ32

New member
בוקר של כיפור

ב6 בבוקר הטלפון צלצל בלי הפסקה , כמובן שאף אחד בבית לא התעורר חוץ ממני, קמתי בקושי רב לענות, החברים של הבן הגדול התקשרו ,נראה אותם קמים מוקדם ביום של לימודים, אבל בכיפור חובה לקום מוקדם ולרכב על האופניים כמה שיותר רחוק משוגעים החברים של הבן שלי, <כנראה שכיפור חירפן גם אותו>. חזרתי לישון, והתעוררתי סופית עכשיו, צריכה לרדת עם הנסיכה למטה, היא גם רוצה להשוויץ באופניים החדשים שלה. שיעבור בשלום, בלי פצועים, ובלי פנצ'רים רחוק מהבית.

למעלה