בוקר של חמסין

dganit31

New member
בוקר של חמסין

בוקר של חמסין..ילדה בסנדלים נתנה לי את ידה..לקחה אותי לים נכנסנו למכונה..נסענו בדממה ראינו חוף..שיש בו עשב וצדפים. בוקר של חמסין..ילדה בסנדלים.. נתנה לי את ידה.. לקחה אותי לים בוקר של חמסין ..ילדה בסנדלים עינים בוהקות והיא כולה חלום. בוקר של חמסין..ישבתי על החול שלהבת אדומה פרצה מתוך הים החוף כוסה בדם..פתאום הקייץ תם ראיתי אנשים ..וכולם רצים למים בוקר של חמסין..ילדה בסנדלים נתנה לי את ידה ..לקחה אותי לים בוקר של חמסין..ילדה בסנדלים עינים בוהקות והיא כולה חלום. אני שומעת את השיר הזה שוב ושוב ומרגישה שאוהבת את הילדה הזו..

dganit31

New member
ננדוש..

תודה על..ההערה. ואולי תספר לי..מה יש בילדה הזו?

spidi2

New member
רשע, את זה באמת ...

צריכים לכתוב בספרי ההסטוריה... ואני כבר התחלתי להאמין שאתה אלוהים... אכזבתני!

spidi2

New member
דגניתי...

היא ילדה של חלום.... איך אפשר לא לאהוב אותה???

dganit31

New member
ילדונת..פאבלו רוזנברג-יואב יצחק

ילדונת פרח אהבה.. ילדונת קטנה ושובבה עם תלתלים..ועוד גומה ושתי עינים נשמה. ילדונת גור שמיצטנף ילדונת ענן שמרחף עטוף שדה בחורף קר את מעופן של ציפורי הבר. את עדיין ילדה את ודאי לא יודעת את אשר שתי עיניך מבקשות את עדיין ילדה את ודאי לא יודעת שידי את ידיך מחפשות. ילדונת פרח אהבה ילדונת וכבר היא עצובה עם תלתלים ועוד גומה בוכים עם כל הנשמה.. ילדונת למה את בוכה? ילדונת אין לנו מחר.. פתחי עליך הרכים ובואי איתי אל המרחקים.. את עדיין ילדה את ודאי לא יודעת.. את אשר שתי עיניך מבקשות את עדיין ילדה .. את ודאי לא יודעת.. שידי את ידיך מחפשות.

spidi2

New member
היא מזכירה לי מישהי הילדונת הזו...

חוץ מהתלתלים... זו את ילדונת! אוהבת אותך, ילדה של שתי עיניים נשמה!

kyael

New member
דגניתי שלי... יקרה...

גם אני אוהבת את הילדה הזו... על כל תכונותיה... אבל יש כאלו שלא השכילו להתבונן פנימה אל תוך נשמתה

למעלה