בוקר של אור

בוקר של אור

בוקר של אור אחרי הלילה השחור . מיתלבש . יוצא עוד חמישים דקות . אולי שעה . שומע פינק פלויד . הצד האפל של הירח . הירח זוהר . והחודש כמעט ניגמר . אולי היום אקח את תיקי השחור אדום . יוצא . מעיל ירוק . נעליים אפורות . מיכנסיים אפורות שחורות , מנצנצות באור . תמיד אני חושב על מי שמאחורי . כשאני הולך לעדובה , רצות לי בראש המון מחשבות . מחשבות שנעלמות עם היכנסי לבניין . כל פעם משהוא חדש . גם כאן אני לא חושה את אותן מחשבות . עוד חמישים דקות . פושט חולצה . שם חולצה אחרת . אף אחד לא יקרא את ההודעה אם היא תהיה יותר מידי ארוכה . אז המשך בהודעה אחרת .

מיכל 1

New member
בוקר שעוד רגע נגמר

שמים כחולים - שמש אדומה כבר נבלעת בים של תקווה אל מול הים אני מביטה ורואה שם גלים של אור ואת חיוכו של האיש השחור והירח הזוהר שהיה שם אתמול כבר טבע באמבטיה - עם קצף סגול קח את התיק השחור האדום וצא - לראות עולם יותר יפה ומחשבות שעוברות שם בליבך הרי הם כלל לא אמת רק טעות בודדה של אותן השעות השרופות - בנפשך בדמיון שרוצח כל מציאות יקרה ועוד חמישים דקות כשתתלבש מחדש אולי אז רק תבין איזה עולם מטופש..

העולם לא מטופש

והדימיון לא רוצח . אנחנו יצרנו את העולם המורכב כל כך . והדימיון לא נותן לנו מנוח . כל שניה שעוברת שוטפת בזיכרון ת השניה שקדמה לה ..

למעלה